Lifestyle

Το σταυροπόδι της Αλεξανδράκη που εκτόξευσε την τηλεθέαση

Το σταυροπόδι της Αλεξανδράκη που εκτόξευσε την τηλεθέαση
Και ποιος δεν θυμάται αυτή τη συνέντευξη.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι από τις πιο όμορφες Ελληνίδες. Ένα πολλά υποσχόμενο μοντέλο που μαγνητίζει τα βλέμματα και κερδίζει τις εντυπώσεις με τις εκπληκτικές αναλογίες της. Η ίδια το γνωρίζει και πολλές φορές στις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media είναι αρκετά αισθησιακές αναδεικνύοντας τα πλούσια προσόντα της. Ένα από τα χαρακτηριστικά της είναι τα πανέμορφα πόδια της. Πριν από μερικά χρόνια ήταν καλεσμένη στην βραδινή εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, όπου παρουσιάστηκε με ένα μακρύ φόρεμα με ανοίγματα στα πόδια. Η στιγμή που κάθισε σταυροπόδι έχει μείνει στην ιστορία της τηλεθέασης αφού η σκηνή αυτή έτσι όπως καταγράφηκε από την κάμερα εκτόξευσε την τηλεθέαση, κάνοντας τους χιλιάδες θαυμαστές της να κολλήσουν πραγματικά το πρόσωπό τους στην τηλεόραση.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη που έγινε γνωστή μέσα από το Next Top Model, είχε πάρει μέρος στο Nomads αλλά και το My Style Rocks. Εργάζεται ως μοντέλο και έχει λάβει συμμετοχή σε Διαγωνισμούς Ομορφιάς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μια σημαντική στιγμή στην καριέρα της στο modelling είναι η φωτογράφιση της στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού Esquire, η οποία μπήκε στη λίστα με τις αγαπημένες του περιοδικού. Έχει πάρει μέρος σε πασαρέλες, φωτογραφίσεις μόδας, video clips ενώ έχει κάνει τηλεοπτικά guests και αρκετά εξώφυλλα.

Εδώ και δύο χρόνια έχει το δικό της κανάλι στο YouTube με συμβουλές ομορφιάς. Ακόμα, έχει ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες, κάνει ιππασία και aerial yoga. Της αρέσουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και το καρτ όμως μεγαλύτερή αγάπη έχει για την σκυλίτσα της, την Άισα, που με δυσκολία αποχωρίζεται.Το 2009, σε ηλικία 19 ετών, είχε πάρει μέρος στο ριάλιτι μοντέλων. Η Δήμητρα είχε «χτίσει» το όνομα της στο ανδρικό κοινό, μιας και είχε πραγματοποιήσει φωτογραφήσεις σε ανδρικά περιοδικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η φωτογράφηση στο MAXIM, όπου είχε αποφασίσει να ποζάρει γυμνή, κερδίζοντας αυτομάτως πολλούς fans.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments