Lifestyle

Big Brother Live: Πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη πάει στο ριάλιτι

Big Brother Live: Πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη πάει στο ριάλιτι
Big Brother Live: Ο γνωστός παρουσιαστής θα κάνει την εμφάνιση του κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης με το σπίτι.

Ο πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη και δημοφιλής παρουσιαστής πάει στο «Big Brother» καθώς θα είναι στο live που πραγματοποιείται κάθε εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Παρασκευή.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας θα βρεθεί στη ζωντανή σύνδεση του «Big Brother» με το σπίτι

Με μια ανάρτησή της, η Νάταλι Κάκκαβα, το βράδυ της Τετάρτης (30 Σεπτεμβρίου) αποκάλυψε πως ο σύζυγος της, Γρηγόρης Γκουντάρας, θα βρεθεί στη ζωντανή σύνδεση του «Big Brother» με το σπίτι το βράδυ της Παρασκευής.

«Αυτή την Παρασκευή στο @grbigbrother live μια συνάντηση από τα παλιά… Ανδρέας Μικρούτσικος και Γρηγόρης Γκουντάρας έχουν να τα πουν καιρό. Και πιστέψτε με θα τα πουν και θα τα σχολιάσουν όλα, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο… Με τον Ανδρέα,ο Γρηγόρης είχε δουλέψει πολλά πολλά χρόνια. Και μου έχει περιγράψει μόνο τα καλύτερα από αυτή τη συνεργασία», ανέφερε στην ανάρτησή της.

Ακολουθεί η ανάρτηση που έκανε η Νάταλι Κάκκαβα:

Και προσέθεσε: «Χαίρομαι διπλά λοιπόν, που θα ξαναβρεθούν μαζί τηλεοπτικά, γιατί έχουν μια ξεχωριστή χημεία και αλληλοεκτίμηση. Hello Big Brother λοιπόν, με καλεσμένο το αγόρι μου αυτή την Παρασκευή. Ανυπομονώ…», έγραψε η Νάταλι Κάκκαβα για τον σύζυγο της. Όπως ήταν φυσικό, το πρωί της Πέμπτης (1 Οκτωβρίου), οι συνεργάτες του παρουσιαστή στην εκπομπή του Open «Ευτυχείτε» θέλησαν να μάθουν περισσότερα αλλά ένα από τα πρώτα πράγματα που τους είπε είναι πως δεν κατάλαβε πώς έγινε.

«Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνω», ανέφερε αρχικά και προκάλεσε κύμα γέλιου στο πλατό και συμπλήρωσε: «Προφανώς και θα είμαι εκεί να σχολιάσουμε τα δρώμενα και δεν κατάλαβα πώς έγινε αυτό. Εγώ είχα μια μεγάλη κουβέντα με τον Ανδρέα την Κυριακή μετά από 15 χρόνια που είχαμε να μιλήσουμε».

«Τον αγαπάω τον Ανδρέα γιατί έχω περάσει πέντε χρόνια μαζί του και όλοι οι συνεργάτες, πάρα πολύ καλά. Και μιλήσαμε για όλα, θυμηθήκαμε, κλάψαμε γιατί έχει φύγει ένας φίλος μας από τη ζωή. Φορτισμένη κουβέντα. Έχω χαρεί που ο Ανδρέας γύρισε και είχε στο τηλέφωνο αυτή τη ζωντάνια που είχε και τότε και κάνει κάτι που το ζει κυριολεκτικά», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments