Ελλάδα

Τροχαίο Λεωφόρος Αθηνών: Καραμπόλα για 5 αυτοκίνητα – Δεν υπάρχουν τραυματίες

Τροχαίο Λεωφόρος Αθηνών: Καραμπόλα για 5 αυτοκίνητα – Δεν υπάρχουν τραυματίες
Τροχαίο Λεωφόρος Αθηνών: Ευτυχώς δεν υπάρχουν τραυματίες από την καραμπόλα που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου.
Τροχαίο Λεωφόρος Αθηνών: Ευτυχώς δεν υπάρχουν τραυματίες από την καραμπόλα που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές προέκυψαν από το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν πέντε αυτοκίνητα το μεσημέρι του Σαββάτου στη Λεωφόρο Αθηνών. Το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος της Θηβών και εξαιτίας της καραμπόλας έχει προκληθεί μεγάλη κίνηση.

Το καλό νέο είναι ότι δεν υπάρχει κανένας τραυματίας παρά τα πολλά οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο. Να σημειώσουμε ότι οι οδηγοί χρειάζεται να ξέρουν ότι δεν είναι το μοναδικό σημείο όπου θα συναντήσουν κίνηση αφού υπάρχουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Σαββατοκύριακο.

Η Τροχαία έχει ενημέρωσει ότι θα υπάρχουν κλειστοί δρόμοι λόγω εκτέλεσης εργασιών. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας και τον δήμο της Αγίας Παρασκευής που έχουν τεθεί σε ισχύ το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Οκτωβρίου. Δείτε αναλυτικά παρακάτω τις ώρες.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 07:30 έως τις 10:30 θα υπάρχει, αρχικά προσωρινή και στη συνέχεια πλήρης, διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων στην οδό Βασιλέως Γεωργίου Β’.

Ο δρόμος θα κλείσει από το ύψος της συμβολής με την οδό Ρηγίλλης έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Μελεάγρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Βασ. Κωνσταντίνου.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω Μελεάγρου – αριστερά Ησιόδου ή Μιμνέρμου – Ρηγίλλης. Παράλληλα, λόγω εκτέλεσης εργασιών, θα τεθούν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, κατά τις ώρες 07.30 π.μ έως 17.00μ.μ, με προσωρινή, τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην δεξιά λωρίδα της Λ. Μεσογείων, ρεύμα κυκλοφορίας προς Σταυρό Αγίας Παρασκευής.

Αναλυτικά, η δεξιά λωρίδα θα παραμείνει κλειστή:

– Από το ύψος της συμβολής της με τον αριθμό 420 έως το ύψος της συμβολής της με τον αριθμό 428.

– Από το ύψος της συμβολής της με τον αριθμό 436 έως το ύψος της συμβολής της με τον αριθμό 438.

– Από το ύψος της συμβολής της με τον αριθμό 444 έως το ύψος της συμβολής της με τον αριθμό 454.

– Από το ύψος της συμβολής της με τον αριθμό 466 έως το ύψος της συμβολής της με τον αριθμό 468.

– Από το ύψος της συμβολής της με τον αριθμό 478 έως το ύψος της συμβολής της με τον αριθμό 488. Η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται από τις εναπομείνασες λωρίδες κυκλοφορίας. Η Τροχαία, ζητά από τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της Τροχαίας Αττικής: 210 5284000.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments