Lifestyle

Μπραντ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί: Ξεκινάει η δίκη για το διαζύγιο

Μπραντ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί: Ξεκινάει η δίκη για το διαζύγιο
Μπραντ Πιτ - Αντζελίνα Τζολί: Τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου ξεκινάει η δίκη του χωρισμού για ένα από το πιο λαμπερά ζευγάρια του Χόλυγουντ. Οι δυο τους έχουν να δώσουν σκληρή μάχη για την κηδεμονία και πιθανώς τα περιουσιακά και ετοιμάζονται επιστρατεύοντας μάρτυρες από το οικογενειακό περιβάλλον αλλά και από τους συναδέλφους.

Μπραντ Πιτ και Ατζελίνα Τζολί, οι πάλαι ποτέ Μπρατζελίνα, διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη δικαστική αίθουσα για το διαζύγιό τους. Το πολύκροτο δικαστήριο για το διαζύγιο ξεκινάει στις 5 Οκτωβρίου και οι δυο τους ρίχνονται στη μάχη για την κηδεμονία και για ό, τι άλλο τους χωρίζει, έξι χρόνια μετά τον χωρισμό τους.

Το αίτημα του Πιτ να μοιραστεί η κηδεμονία των παιδιών τους, βρήκε κάθετα αντίθετη την γυναίκα που κάποτε του έκλεψε την καρδιά, η οποία μέσω των ΜΜΕ φρόντισε να βγάλει προς τα έξω άγνωστες πτυχές της ζωής του. Μόνο που επέλεξε να το κάνει σβήνοντας ότι όμορφο είχαν ζήσει διαρρέοντας στα media το πρόβλημα του αλκοολισμού του, το οποίο κατά την ίδια ήταν αρκετό για να τσαλακώσει το προφίλ του πρώην συζύγου της, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα.

Τον κατηγόρησε ακόμη και για ενδοοικογενειακή βία-ο Πιτ σύμφωνα με δημοσίευμα φώναξε και χτύπησε ένα από τα παιδιά τους κάτι που διαψεύδει ο σταρ-ενώ επιθυμεί να μετακομίσει μόνιμα με τα τέκνα στην Αγγλία. Έτσι από την Δευτέρα και για τρεις εβδομάδες οι πρώην Μπραντζελίνα θα επιστρατεύσουν δικηγόρους και μάρτυρες στην δικαστική αίθουσα, ώστε να αρχίσει ο «πόλεμος».

Θεωρείται αμφίβολο αν οι δύο πρώην σύζυγοι που κάποτε αγαπήθηκαν με πάθος θα ανταλλάξουν έστω μια τυπική χειραψία πριν διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο διαζύγιο του μίσους. Ακόμη κι αν δεν το θυμούνται πλέον, όλα από μια χειραψία ξεκίνησαν πριν από δεκαέξι ολόκληρα χρόνια.

Το διαζύγιο μονοπώλησε τα ξένα μέσα ενημέρωσης εδώ και πολλά χρόνια λόγω των διαφωνιών ανάμεσα στο ζευγάρι σχετικά με την κηδεμονία των παιδιών τους.

Ο Μπραντ Πιτ ζητούσε από την πρώτη στιγμή να μοιραστεί η κηδεμονία και να μπορεί να περνάει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του, κάτι με το οποίο αρνείται η Αντζελίνα η οποία έχει σκοπό να μετακομίσει μόνιμα στην Αγγλία για να κόψει κάθε επαφή με τον πατέρα τους.

Η συγκεκριμένη δίκη θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον αφού κάθε πλευρά θα καλέσει διάσημους μάρτυρες υπεράσπισης. Ο Πιτ έκανε ήδη την πρώτη έκπληξη, καλώντας να καταθέσει υπέρ του η ηθοποιός Jillian Armenante ενώ έχει καλέσει για την υπεράσπισή του αρκετούς ψυχολόγους αλλά και σωματοφύλακες.

H Τζολί σύμφωνα με τα ξένα Μέσα κρατάει “κλειστά” τα χαρτιά της ωστόσο φαίνεται θα χρησιμοποιήσει εναντίον του την εξάρτηση που είχε από το αλκοόλ, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν αναφορές και στις σχέσεις με άλλες γυναίκες.

Σε συνέντευξη του στους New York Times, ο Μπραντ Πιτ είχε μιλήσει για την εξάρτησή του από το αλκοόλ και για τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να σταματήσει να πίνει λέγοντας πως “ό,τι είχα να πάρω το πήρα, γι’ αυτό σταμάτησα το ποτό”. Η δίκη θα διαρκέσει μέχρι τις 23 του μήνα, όπως αναφέρει το cy.hellomagazine.com .

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments