Αθλητισμός

Μάτος ΠΑΟΚ: Επιστρέφει στην ομάδα για το ματς με τον ΟΦΗ ο Βραζιλιάνος

Μάτος ΠΑΟΚ: Επιστρέφει στην ομάδα για το ματς με τον ΟΦΗ ο Βραζιλιάνος
Μάτος ΠΑΟΚ: Η ανατροπή έγινε και ο Βραζιλιάνος μπακ συνεχίζει κανονικά στον «Δικέφαλο». Διεκδικεί φανέλα βασικού στο ματς με τον ΟΦΗ.

Είναι γνωστό ότι τις τελευταίες ημέρες υπήρξε η απόλυτη αναστροφή του κλίματος για τον Λέο Μάτος στον ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος θα συνεχίσει κανονικότατα να βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας, ενώ μπορεί να τον δούμε απέναντι στον ΟΦΗ.

Ο Βραζιλιάνος είναι στην αποστολή του «Δικέφαλου του Βορρά» για τον σημερινό αγώνα με τους Κρητικούς στην Τούμπα (18:15, με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 2). Οι τελευταίες πληροφορίες τον θέλουν να διεκδικεί και φανέλα βασικού. Στόχος των «ασπρόμαυρων» είναι να επιστρέψουν στις νίκες μετά τις ισοπαλίες με Ατρόμητο, Βόλο στο πρωτάθλημα και τις ήττες με την Κράσνονταρ στα προκριματικά του Champions League.

Το πλάνο του Φερέιρα

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν υπολογίζει τους Μπίσεσβαρ, Κρέσπο και Ουαγκέ, πέρα των γνωστών απουσιών του Ντόουγκλας, Μίσιτς και Ροντρίγκες. Όλα δείχνουν ότι οι Θεσσαλονικείς θα ξεκινήσουν με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, με τους Μιχαηλίδη, Βαρέλα και Ίνγκασον μπροστά του στην άμυνα.

Ως φουλ μπακ θα παίξουν ο Μάτος και ο Γιαννούλης, ενώ το δίδυμο στη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν οι Ελ Καντουρί και Σβαμπ. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Πέλκας και Τσόλακ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πασχαλάκης, Λύρατζης, Μιχάι, Περέιρα, Εσίτι, Νινούα, Τζόλης, Κούτσιας και Σφιντέρσκι.

Σήμερα το μνημόσυνο στα Τέμπη

Να σημειώσουμε ότι πέρασαν 21 χρόνια, από την αποφάδρα εκείνη ημέρα, κατά την οποία, έξι οπαδοί του «Δικέλου» έφυγαν από κοντά μας. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα τιμήσει τη μνήμη των έξι οπαδών, σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 11 είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το μνημόσυνο στα Τέμπη, στο μνημείο που έχει τοποθετηθεί για τους έξι οπαδούς.

Κάθε χρόνο, τέτοια μέρα, ο χρόνος στην οικογένεια του «Δικεφάλου» παγώνει. Στο μυαλό των οπαδών του ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν γκολ, χαμένες ευκαιρίες, θρίαμβοι, ματς που έρχονται, προσδοκία για τίτλους. Τίποτα. Μόνο θλίψη για τα αδέρφια που έφυγαν τόσο άδικα και τόσο νέα από τη ζωή.

Οι αδικοχαμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Είναι η μέρα που ένα δάκρυ κυλά και μόνο στη θύμηση, του τι είχε συμβεί εκείνο το ξημέρωμα της 4ης Οκτωβρίου του 1999. Είναι η μέρα που έφυγαν από τη ζωή ο Χαράλαμπος Ζαπουνίδης (20 ετών), ο Δημήτρης Ανδρεαδάκης (25), η Χριστίνα Τζιόβα (18), ο Αναστάσιος Θέμελης (22), ο Γεώργιος Γκανάτσιος (22), ο Κυριάκος Λαζαρίδης (17), καθώς και ο Αστέριος Αγκζιώτης (68), ο οδηγός του μικρού φορτηγού το οποίο συγκρούστηκε με το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments