Lifestyle

Έμιλι Ραταϊκόφσκι Instagram: Σαγηνευτική στη φωτογράφισή της

Έμιλι Ραταϊκόφσκι Instagram: Σαγηνευτική στη φωτογράφισή της
Έμιλι Ραταϊκόφσκι Instagram: Το γνωστό μοντέλο εντυπωσιάζει στις φωτογραφίσεις της.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι μας έχει συνηθίσει σε προκλητικές αναρτήσεις και η πρόσφατη δημοσίευσή της δεν διαφέρει πολύ αλλά φροντίζει ό,τι κάνει, να το κάνει με επαγγελματισμό.

Είναι ένα μοντέλο που δίνει «φωνή» σε ό,τι φορέσει και για αυτό πολύ σχεδιαστές την προτιμούν για την πασαρέλα τους και την καμπάνια τους. Και να αναφέρουμε πως έγινε το πρόσωπο της νέας κολεξιόν της Nasty Gal με διάθεση από το 1980 και το 1990.

Διαπεραστικό το βλέμμα της, καλλίγραμμο το σώμα της

Η φθινοπωρινή/ χειμερινή κολεξιόν 2020 της Nasty Gal είναι γεγονός ενώ πρόκειται για τη δεύτερη κολεξιόν της σχεδιάστριας, έμπνευση της οποίας αποτελεί το διάσημο μοντέλο με το διαπεραστικό βλέμμα και το καλλίγραμμο σώμα. Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι ποζάρει δυναμικά σε μια άλλη φωτογράφισή της, αναδεικνύοντας τα εμβληματικά κομμάτια της συλλογής με διάθεση από άλλες δεκαετίες. Άλλωστε είναι γνωστό πως καταφέρνει να υποστηρίξει απόλυτα ακόμα και τα πιο ιδιαίτερα ντυσίματα.

«Είμαι τόσο περήφανη για τις συγκεκριμένες πόζες και τη συζήτηση στο VAmagazine. Μιλήσαμε για νέες συνεργασίες, για άνδρες, για τον γάμο και τον έλεγχο», είναι το σχόλιο της ίδιας που συνοδεύει τις φωτογραφίες αυτές. Εξάλλου, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να προωθήσει μηνύματα κατά της αδικίας, υπέρ του body positivity και της γυναικείας ενδυνάμωσης.

Να θυμίσουμε πως γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου 1991 στο Λονδίνο από Αμερικανούς γονείς. Μεγάλωσε κυρίως στην Καλιφόρνια όπου και έγινε γνωστή με την εμφάνισή της στο μουσικό βίντεο του Robin Thicke «Blurred Lines» το οποίο έγινε Νο1 τραγούδι για το 2013 σε πολλές χώρες. Μετά από αυτή τη συμμετοχή της σε αυτό το μουσικό βίντεο, θεωρείται ένα σύμβολο του σεξ. Το 2014 εμφανίστηκε στο περιοδικό Sport Illustrated στο τεύχος Swimsuit Issue και ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στον κινηματογράφο.

Έχει εμφανιστεί στα εξώφυλλα πολλών περιοδικών όπως στο FHM, στο GQ, στο Cosmopolitan, στο British GQ και στο Ιnstyle UK ενώ έχει εμφανιστεί σε τέσσερα μουσικά βίντεο. Η πρώτη της συμμετοχή σε ταινία του κινηματογράφου ήταν το 2014 στην ταινία «Gone Girl» με τον Μπεν Άφλεκ ενώ το 2015 είχε πρωταγωνιστήσει στις ταινίες «Entourage» και «We Are Your Friends» με τον Ζακ Έφρον.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments