Θέσεις Εργασίας

Σούπερ μάρκετ θέσεις εργασίας: Δεκάδες προσλήψεις σε μεγάλες επιχειρήσεις

Σούπερ μάρκετ θέσεις εργασίας: Δεκάδες προσλήψεις σε μεγάλες επιχειρήσεις
Σούπερ μάρκετ θέσεις εργασίας: «ΑΒ Βασιλόπουλο;», «My Market» και «Lidl Hellas» είναι μερικές από τις επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό.

Δεκάδες θέσεις σε σούπερ μάρκετ είναι ανοιχτές για προσλήψεις καθώς εκτός από προκηρύξεις που τρέχουν στο Δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ, υπάρχουν και θέσεις εργασίας σε μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ.

ΑΒ Βασιλόπουλος

«Ο Όμιλος ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, είναι μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες στο χώρο εμπορίας τροφίμων, με 309 Super Markets, 14 Cash & Carry, 199 franchise καταστήματα και πάνω από 14 000 εργαζόμενους. Είναι μέλος του Ομίλου Ahold Delhaize που αποτελείται από 21 εταιρίες σε 3 ηπείρους (11 χώρες), 370 000 εργαζόμενους και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 50 εκατομμύρια πελατών κάθε εβδομάδα».

Αν θέλετε να δείτε τις θέσεις εργασίας που είναι ανοιχτές στον ΑΒ Βασιλόπουλο, πατήστε εδώ.

Lidl Hellas

«Τα Lidl είναι ένας διεθνής όμιλος επιχειρήσεων λιανεμπορίου με ισχυρή παρουσία και ανάπτυξη εκτός ευρωπαϊκών συνόρων».

Αν θέλετε να δείτε τις θέσεις εργασίας που είναι ανοιχτές στα Lidl Hellas, πατήστε εδώ.

My Market

«Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1976 με την επωνυμία METRO Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Ειδών Διατροφής και Οικιακής Χρήσεως και το διακριτικό τίτλο METRO και προήλθε από το συνεταιρισμό οκτώ παντοπωλών».

Αν θέλετε να δείτε τις θέσεις εργασίας που είναι ανοιχτές στα My Market, πατήστε εδώ.

Bazaar

«Η Bazaar Α.Ε, μέλος του Ομίλου Βερούκα, είναι δίπλα στον καταναλωτή περισσότερο από 25 χρόνια έχοντας σκοπό την άψογη εξυπηρέτηση του. Με 170 καταστήματα λιανικής και 10 καταστήματα Cash & Carry σε όλη την Ελλάδα, προσπαθούμε να είμαστε πάντα δίπλα σας ώστε μαζί να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Αν θέλετε να δείτε τις θέσεις εργασίας που είναι ανοιχτές στα Bazaar, πατήστε εδώ.

Κρητικός

«Το χρονικό της αλυσίδας ξεκινά από το 1948 όταν ο κύριος Ανδρέας Κρητικός ίδρυσε το πρώτο του κατάστημα στην Αίγινα. Βλέποντας τις ανάγκες της περιοχής, αλλά και του ανθρώπου σε βάθος χρόνου, οραματίστηκε τη δημιουργία ενός κλασικού παντοπωλείου. Η προσφορά του στην τοπική κοινωνία, αλλά και η αποδοχή του κόσμου τον οδήγησε στην δημιουργία και άλλων καταστημάτων στην περιοχή. Τα γονίδια που ως φυσική εξέλιξη ακολουθούν τους διαδόχους, ( Άγγελος, Νεκτάριος, Δημήτρης Κρητικός), (εξού και η επωνυμία ΑΝΕΔΗΚ από τα αρχικά των ονομάτων τους), δημιουργούν το πρώτο τους μεγάλο κατάστημα στην Αίγινα το 1983».

Αν θέλετε να δείτε τις θέσεις εργασίας που είναι ανοιχτές στον Κρητικό, πατήστε εδώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments