Video

Λουκία Παπαδάκη Λάμψη: Η απίστευτη ατάκα για την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στη σειρά

Λουκία Παπαδάκη Λάμψη: Η απίστευτη ατάκα για την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στη σειρά
Λουκία Παπαδάκη Λάμψη: Σε κάθε της συνέντευξη θα μιλήσει με περηφάνια και νοσταλγία για τη θρυλική σειρά.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια με τίτλο «Αννίτα Κοίτα» βρέθηκε την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, η Λουκία Παπαδάκη.

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για τη ζωή της, ενώ η παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να τη ρωτήσει για τη συμμετοχή της στη σειρά «Λάμψη» του ANT1. «Είναι ένα ιστορικό σίριαλ. Είναι σταθμός στην ελληνική τηλεόραση και όχι μόνο», ανέφερε η Λουκία Παπαδάκη, η οποία σε κάθε της συνέντευξη θα μιλήσει με περηφάνια και νοσταλγία για τη θρυλική σειρά.

Μάλιστα η ηθοποιός συνέχισε με μια απίστευτη αποκάλυψη για τα ποσοστά τηλεθέασης αλλά και τον πανικό που γινόταν καθημερινά, την ώρα που έπαιζε το νέο επεισόδιο της «Λάμψης». «Χτύπαγε 85 με 90% τηλεθέαση. Άδειαζαν δρόμοι, χωριά, κουζίνες, μπάνια… το σύμπαν. Και αυτοί που έλεγαν ότι δεν το βλέπανε, τα γνώριζαν όλα», προσέθεσε. Για τη «Λάμψη» και τον Νίκο Φώσκολο μίλησε σε συνέντευξή της η Λουκία Παπαδάκη και πριν από κάτι μήνες.

Μιλώντας λοιπόν, στο «Πρω1νό» και στην Άννα Ζηρδέλη η Λουκία Παπαδάκη αναφέρθηκε στην πετυχημένη σειρά του Νίκου Φώσκολου, Λάμψη, όπου πρωταγωνιστούσε και έκανε μια απίθανη αποκάλυψη για το συμβόλαιό της. Πιο συγκεκριμένα η Λουκία Παπαδάκη έκανε γνωστό τον… ιδιαίτερο όρο που είχε υπογράψει στο συμβόλαιο της για τη «Λάμψη».

«Το καταπληκτικό με τη Λάμψη είναι ότι υπέγραψα ένα χαρτί, κατ’ απαίτηση του σκηνοθέτη Νίκου Φώσκολου, το οποίο ανέφερε τι δεν θα έπρεπε να συμβεί για να είμαι στο γύρισμα, μεταξύ των οποίων και ότι δεν θα χιονίσει στο αεροδρόμιο Μακεδονία για να μην αποκλειστεί το αεροπλάνο και να μπορώ να πετάξω. Ο όρος ήταν να μην χιονίσει. Κάναμε συμβόλαιο με τον Θεό», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Είχε φτιάξει ο μακαρίτης και αείμνηστος ο Νίκος Φώσκολος ένα χαρτί, διότι έπρεπε να είμαι στη Θεσσαλονίκη για τις παραστάσεις και ταυτοχρόνως να κατεβαίνω δύο μέρες στην Αθήνα για να κάνω τα γυρίσματα της Λάμψης. Ήταν Δεκέμβριος και θα ήμουν για δύο μήνες στη Θεσσαλονίκη. Και μέσα σε όλα που είχε γράψει στο χαρτί, είχε και όρο αυτόν. Δεν έλειψα λεπτό, δεν καθυστέρησα ποτέ, δεν έφυγε από το πρόγραμμα τίποτα», κατέληξε η Λουκία Παπαδάκη, αναφερόμενη σε εκείνη την εποχή της «Λάμψης». Η δημοφιλής ηθοποιός έχει μιλήσει και για τους μισθούς που έπαιρναν εκείνη την εποχή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments