Video

My style Rocks: Ποια ήταν η νικήτρια της βραδιάς και ποια αποχώρησε

My style Rocks: Ποια ήταν η νικήτρια της βραδιάς και ποια αποχώρησε
My style Rocks: Χθες έγινε το gala με θέμα «Singer Icon», και μια κοπέλα βρέθηκε εκτός διαγωνισμού.

Εκτάκτως χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε το Gala του σόου και όπως κάθε εβδομάδα υπήρχαν οι αστείες στιγμές αλλά και οι δύσκολες στιγμές για τις διαγωνιζόμενες καθώς κάθε εβδομάδα μία πρέπει να αποχωρήσει.

Στο Gala του My Style Rocks οι κοπέλες, εμπνευσμένες από το “Singer Icon” που είχαν επιλέξει, μέσα από όμορφα acts και πρωτότυπα concepts, προσπάθησαν να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή. Μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού και ξένου πενταγράμμου, άρρηκτα συνδεδεμένες με το ύφος και το στιλ των κοριτσιών, έδωσαν μια διαφορετική νότα στη βραδιά.

Οι παίκτριες επέλεξαν πολλά διαφορετικά στυλ των αγαπημένων τους καλλιτεχνών κι ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου, ο Χάρης Χριστόπουλος μαζί με τον special guest κριτή Λάκη Γαβαλά κλήθηκαν να αξιολογήσουν τις εμφανίσεις και να ξεχωρίσουν όσες έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Νικήτρια της εβδομάδας αναδείχθηκε η Αρετή Λις ενώ υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Ειρήνη, η Μαρία Χριστίνα κι η Γεωργία με την κριτική επιτροπή να «σώζει» τελικά την πρώτη.

Με την κριτική επιτροπή αυτήν τη φορά να είναι πιο αποφασιστική για την επιλογή της, εκείνη που αποχώρησε από το My Style Rocks ήταν η Γεωργία Βρανά. Ο Στέλιος Κουδουνάρης μάλιστα της επεσήμανε ότι δεν έχει γνωρίσει την πραγματική Γεωργία στυλιστικά και δεν έχει άλλο ανάγκη το παιχνίδι.

Η δομή του παιχνιδιού

Στο My Style Rocks κάθε μέρα 11 γυναίκες διαγωνίζονται ως προς το πια έχει το καλύτερο στυλ σύμφωνα με τον concept που έχει επιλέξει. Οι παίκτριες βαθμολογούνται από την κριτική επιτροπή τις πέντε ημέρες της εβδομάδος. Μετά τις πέντε διαγωνιστικές ημέρες, ακολουθεί το βραδινό Gala. Εκεί οι παίκτριες διαγωνίζονται σε κοινό concept, ενώ τη βραδιά αυτή διαμορφώνεται η τελική βαθμολογία της εβδομάδας. Η παίκτρια με την υψηλότερη βαθμολογία κερδίζει 2.500 ευρώ.

Οι παίκτριες με τη χαμηλότερη απόδοση είναι υποψήφιες προς αποχώρηση. Από αυτές τελικά αποχωρεί μόνο μία. Στην αρχή κάθε εβδομάδα εντάσσεται στο διαγωνιστικό μέρος μία νέα παίκτρια (ή ένα ντουέτο παικτριών που διαγωνίζεται ως ομάδα). Η προσθήκη νέας παίκτριας γίνεται μέχρι και τον τελευταίο μήνα του παιχνιδιού. Μετά την προτελευταία εβδομάδα της κάθε σεζόν, προκύπτει η τελική εξάδα που διαγωνίζεται στον τελικό. Τη βραδιά του τελικού, από την τελική εξάδα, προκύπτουν δύο φιναλίστ και στο τέλος η νικήτρια της σεζόν που κερδίζει το έπαθλο των 30.000 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments