Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [05/10/2020 – 11/10/2020]

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [05/10/2020 – 11/10/2020]
Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [05/10/2020 – 11/10/2020].

Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [05/10/2020 – 11/10/2020].

Κριός

Στις 5 Οκτωβρίου, η συναισθηματική Σελήνη στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος σχηματίζει σειρά αρμονικών τριγώνων: Με τον Δία της εύνοιας, τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα και τον κυρίαρχο Κρόνο στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Τώρα θα δουλέψετε εντατικά. Η έναρξη ενός έργου που επιθυμούσατε θα αποδειχθεί καρποφόρα. Θα είναι αποτελεσματικό να χρησιμοποιήσετε δοκιμασμένα σχέδια, για τυχόν ανησυχίες που εμφανίζονται τώρα. Συντονιστείτε με τη διαίσθησή σας και θα ξέρετε πώς να προχωρήσετε καλύτερα! Στις 10 Οκτωβρίου, η κοινωνική Αφροδίτη στον 6ο οίκο σας της καθημερινότητας, δημιουργεί ένα αρμονικό τρίγωνο με τον ανατρεπτικό Ουρανό από τον 2ο οίκο σας του εισοδήματός. Ίσως να έχετε την έμπνευση να δοκιμάσετε τον εαυτό σας σε ένα νέο σχέδιο απόκτησης χρημάτων. Μια διαφωτιστική εμπειρία θα αποδειχθεί συναρπαστική, αν προσέξετε πριν προχωρήσετε.

Ταύρος

Στις 10 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη των σχέσεων που σας κυβερνά, θα βρίσκεται στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού. Θα σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον επαναστάτη Ουρανό στο ζώδιό σας: Θα θέλετε να βιώσετε κάτι πραγματικά ευχάριστο και ασυνήθιστο, στις στενές σας σχέσεις ή μέσω μίας δημιουργικής διεξόδου. Μια διάθεση για φλερτ και διασκέδαση, μπορεί και να σας πιάσει απροετοίμαστους. Ικανοποιήστε τις ανάγκες σας, βγαίνοντας από τη ζώνη άνεσής σας. Αν κάνετε ένα οδικό ταξίδι ή εργαστείτε σε κάτι καλλιτεχνικό, θα αντλήσετε συναισθηματικά ευχάριστη. Στις 11 Οκτωβρίου, ο Ήλιος στον 6ο οίκο σας της καθημερινότητας δημιουργεί ένα τετράγωνο έντασης με τον Δία από τον 9ο οίκο σας της περιπέτειας και της εκπαίδευσης. Ανεβάστε την περιέργεια και την αντίληψή σας για την καθημερινότητα στο επόμενο επίπεδο. Φροντίστε να μην αναλάβετε περισσότερα από όσα μπορείτε να χειριστείτε, γιατί διακινδυνεύσετε να εξαντληθείτε.

Δίδυμοι

Στις 10 Οκτωβρίου, η κοινωνική Αφροδίτη στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον επαναστάτη Ουρανό στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Ίσως θελήσετε να ανακινήσετε ορισμένα πράγματα στο σπίτι σας… Να δοκιμάσετε νέες τεχνικές, για την καλύτερη εξισορρόπηση της εργασίας και της οικιακής σας ζωής. Η προσθήκη μιας πρακτικής όπως ο διαλογισμός, μπορεί να αποδειχθεί διαφωτιστική και χρήσιμη. Εφόσον απολαμβάνετε κάτι ασυνήθιστο, σίγουρα θα αισθάνεστε ικανοποιημένοι. Στις 11 Οκτωβρίου, ο Ήλιος στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού, σχηματίζει ένα τετράγωνο έντασης με τον τυχερό Δία στον 8ο οίκο σας των δεσμών: Ίσως μπείτε στον πειρασμό να την κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια. Να εστιάσετε περισσότερο στην ευχαρίστηση παρά να φροντίζετε τις καθημερινές ευθύνες. Μια μετρημένη προσέγγιση σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Καρκίνος

Στις 10 Οκτωβρίου, η ρομαντική Αφροδίτη στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας, σχηματίζει ένα θετικό τρίγωνο με τον ανατρεπτικό Ουρανό στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Καιρός να ακολουθήσετε μια πιο καινοτόμα προσέγγιση στις αλληλεπιδράσεις σας. Εάν ανταλλάξετε ιδέες με συναδέλφους ή προτείνετε ένα νέο εθελοντικό έργο σε φίλους, η στιγμή είναι κατάλληλη: Όσο απομακρύνεστε από τη συνηθισμένη σας ρουτίνα, θα αισθάνεστε ενθουσιασμένοι και ανανεωμένοι. Στις 11 Οκτωβρίου, ο Ήλιος στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής, σχηματίζει ένα τετράγωνο έντασης με τον τυχερό Δία στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Θα έχετε την επιθυμία να δώσετε σε ένα οικογενειακό θέμα όλη σας την ενέργεια. Το ζήτημα είναι ότι μπορεί να υπερεκτιμάτε πόσο χρόνο πρέπει να διαθέσετε πραγματικά. Βεβαιωθείτε ότι κάνετε ένα βήμα τη φορά. svg%3E

Λέων

Στις 7 Οκτωβρίου, η συναισθηματική Σελήνη στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης, σχηματίζει θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Η παρέα με συναδέλφους θα σας βγαίνει φυσικά. Είναι υπέροχη ημέρα για συνεργασία σε ένα ομαδικό έργο. Στις 10 Οκτωβρίου, η «λογίστρια» Αφροδίτη στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος, δημιουργεί ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Ουρανό στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Θα είστε πιο αυθόρμητοι για να αλλάξετε τα πράγματα στη δουλειά σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει παραίτηση από μια δέσμευση που δεν σας εξυπηρετούσε οικονομικά ή πνευματικά… Είτε ενασχόληση με ένα νέο έργο, που νιώθετε ότι είναι απροσδόκητο αλλά φαίνεται ανταποδοτικό.

Παρθένος

Στις 9 Οκτωβρίου, η συναισθηματική Σελήνη στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης, σχηματίζει ένα αρμονικό τετράγωνο με τον πληροφοριοδότη Ερμή που σας κυβερνά στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας, Θα σας είναι πιο εύκολο να εκφράσετε ό,τι είναι στην καρδιά και το μυαλό σας σε φίλους. Αυτή η στιγμή θα βοηθήσει να συντονιστείτε ακόμη περισσότερο. Στις 10 Οκτωβρίου, η ρομαντική Αφροδίτη στο ζώδιό σας σχηματίζει θετικό τρίγωνο με τον επαναστάτη Ουρανό στον 9ο οίκο της εκπαίδευσης και της περιπέτειας. Η ρουτίνα στα ραντεβού ή στην παρέα με φίλους, δεν θα σας φαίνεται ελκυστική όσο συνήθως. Θα αναζητάτε μια διαφορετική εμπειρία, όπως να μαγειρέψετε μια εξωτική συνταγή ή να απολαύσετε ένα συναρπαστικό μονοπάτι κάνοντας πεζοπορία. Κάντε τις επιθυμίες σας γνωστές και σίγουρα θα έχετε μια αξέχαστη στιγμή.

Ζυγός

Στις 7 Οκτωβρίου, η συναισθηματική Σελήνη στον 9ο οίκο σας της εκπαίδευσης σχηματίζει θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο στο ζώδιό σας. Θα βιώσετε τα συναισθήματά σας με έναν θετικό, ενισχυτικό τρόπο αρμονίας. Η επαφή με τη διαίσθηση σας έρχεται φυσικά και θα τροφοδοτήσει τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους. Θα πρέπει να εστιάσετε στις δεξιότητες που θέλετε να βελτιώσετε, για να ενισχύσετε το προφίλ σας. Στις 11 Οκτωβρίου, ο Ήλιος στο ζώδιό σας σχηματίζει ένα τετράγωνο έντασης με τον Δία της εύνοιας στον 4ο οίκο σας της οικιακής ζωής. Ίσως δεσμεύεστε υπερβολικά όταν πρόκειται για υποχρεώσεις και διασκέδαση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η καρδιά σας είναι γεμάτη και γενναιόδωρη αυτή τη στιγμή: Είναι πιθανό ακόμα και τα λιγότερα, να σας φαίνονται περισσότερα.

Σκορπιός

Στις 9 Οκτωβρίου, η συναισθηματική Σελήνη στον 9ο οίκο της περιπέτειας σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον επικοινωνιακό Ερμή στο ζώδιό σας. Θα αισθανθείτε ότι οι πιο λογικές σκέψεις σας συγχρονίζονται με τις επιθυμίες της καρδιάς σας. Είναι η ιδανική στιγμή για να προγραμματίσετε ένα ταξίδι ή να κάνετε μια φιλοσοφική συζήτηση με ένα αγαπημένο πρόσωπο. Στις 10 Οκτωβρίου, η κοινωνική Αφροδίτη στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης, σχηματίζει ένα θετικό τρίγωνο με τον επαναστάτη Ουρανό στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Ίσως να θέλετε να ανατρέψετε τον τρόπο που συνδέεστε και εργάζεστε με άλλους στη δουλειά. Δημιουργήστε ένα νέο πρότζεκτ που απαιτεί δουλειά από όλους, σχεδιάστε ένα συναρπαστικό σχέδιο με έναν συνάδελφο. Θα αισθανθείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, για να ικανοποιήσετε την επιθυμία σας για ενθουσιασμό. svg%3E

Τοξότης

Στις 7 Οκτωβρίου, η διαισθητική Σελήνη στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Ήλιο στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Η συνεργασία με φίλους ή συναδέλφους μπορεί να αποδειχθεί συναρπαστική. Θα είναι πιο εύκολο για όλους να βρεθούν στην ίδια φάση – και μαζί μπορείτε να διαμορφώσετε ένα σχέδιο για να εκτελέσετε και να περάσετε τη γραμμή τερματισμού σε ένα κρίσιμο ομαδικό έργο. Στις 10 Οκτωβρίου, η οικονομολόγος Αφροδίτη στον 10ο οίκο σας της καριέρας, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον επαναστάτη Ουρανό στον 6ο οίκο σας της καθημερινότητας. Ίσως ότι λαχταράτε νέες ευθύνες ή μια διαφορετική δημιουργική διέξοδο στη δουλειά. Η διερεύνηση αυτής της επιθυμίας τώρα, μπορεί να σας οδηγήσει σε συναρπαστικούς νέους ορίζοντες και ευκαιρίες. Απλώς βεβαιωθείτε ότι είστε αληθινοί προς τον εαυτό σας και τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν.

Αιγόκερως

Στις 9 Οκτωβρίου, η συναισθηματική Σελήνη στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας, σχηματίζει ένα θετικό τρίγωνο με τον επικοινωνιακό Ερμή στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Η έκφραση των πιο δημιουργικών ιδεών σας σε συναδέλφους και φίλους, θα βγει πολύ πιο φυσικά. Εκείνοι με τα σχόλια και τη συμβολή τους, θα σας οδηγήσουν στο επόμενο επίπεδο. Εμπιστευτείτε τον συντονισμό του μυαλού και της καρδιάς σας, σίγουρα σας προετοιμάζουν για την επιτυχία. Την ίδια μέρα, ο ανάδρομος Άρης στον 4ο οίκο σας της οικογένειας, σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας. Ενδεχομένως να προκύψει μια μάχη εξουσίας με έναν αγαπημένο. Κάντε ένα βήμα πίσω, για να σκεφτείτε και να κατανοήσετε καλύτερα τα κίνητρά σας. Αυτό θα σας φέρει ένα βήμα μπροστά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Υδροχόος

Στις 9 Οκτωβρίου, η συναισθηματική Σελήνη στον 6ο οίκο σας της καθημερινότητας, σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον επικοινωνιακό Ερμή στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Θα συντονιστείτε με τη διαίσθησή σας και τις λογικές σκέψεις… Ειδικά για ένα σχέδιο δράσης στην επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων. Δίνοντας ίσο βάρος στο ένστικτο και στο μυαλό σας, θα μείνετε προσγειωμένοι και θα συνεχίσετε στην επόμενη σωστή κίνηση. Στις 10 Οκτωβρίου, η ρομαντική Αφροδίτη στον 8ο οίκο σας των δεσμών και της σεξουαλικότητας, σχηματίζει τρίγωνο με τον ανατρεπτικό Ουρανό στον 4ο οίκο σας της οικογένειας. Θα θέλετε να εκπλήξετε τον σύντροφό σας ή ένα ιδιαίτερο άτομο, με ένα γλυκό και αναπάντεχο ραντεβού ή μία όμορφη χειρονομία. Η εμπιστοσύνη στο ένστικτό σας θα δημιουργήσει μια εξαιρετικά ευχάριστη στιγμή.

Ιχθύες

Στις 6 Οκτωβρίου, η συναισθηματική Σελήνη στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής, σχηματίζει ένα τετράγωνο έντασης με τη ρομαντική Αφροδίτη στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας: Μπορεί να απογοητευτείτε αν αισθάνεστε ότι όλα είναι εναντίον σας, στα σχέδια να περάσετε χρόνο με τους αγαπημένους σας ή τον σύντροφό σας. Είναι απολύτως φυσικό να αισθάνεστε έτσι – αλλά να ξέρετε ότι η φάση είναι περαστική. Στις 9 Οκτωβρίου, η διαισθητική Σελήνη στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού σχηματίζει ένα γλυκό τρίγωνο με τον επικοινωνιακό Ερμή στον 9ο οίκο σας της περιπέτειας. Είναι μια όμορφη στιγμή, καθώς ξέρετε ακριβώς τι θέλετε να πείτε σε ένα ιδιαίτερο άτομο. Μιλήστε από την καρδιά σας και θα είστε εκεί που πρέπει.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments