Αθλητισμός

Ιονούτ Νεντελτσεάρου AEK: Περνάει τα ιατρικά και υπογράφει

Ιονούτ Νεντελτσεάρου AEK: Περνάει τα ιατρικά και υπογράφει
Ιονούτ Νεντελτσεάρου AEK: Ο Ρουμάνος στόπερ θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί από την Ένωση.

Μετά την πρόκριση στους ομίλους του Europa League οι άνθρωποι της ΑΕΚ πήραν την απόφαση να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός επιπλέον στόπερ. Ο Μάσιμο Καρέρα έχει στη διάθεση του στους Τσιγκρίνσκι και Σβάρνα που είναι αυτή τη στιγμή βασικοί, ενώ υπάρχουν οι Χιντ και Λάτσι. Οι δυο τελευταίοι δεν έχουν τις απαιτούμενες εμπειρίες και αποτελούν λύσεις για το μέλλον. Οι άνθρωποι της ομάδας έψαχναν έναν παίκτη σε καλή ηλικία που να είναι έμπειρος και να μπορεί να γίνει άμεσα βασικός.

Τα χρονικά περιθώρια δεν ήταν πολλά, αλλά ο Ίλια Ίβιτς είχε κάνει καλή προεργασία κα ήταν έτοιμος να προχωρήσει για την απόκτηση στόπερ. Ο Σέρβος ήταν σε επικοινωνία με δυο περιπτώσεις και τελικά ο εκλεκτός είναι ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου. Πρόκειται για τον Ρουμάνος αμυντικό που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ρωσίας με την φανέλα της Ούφα. Η ΑΕΚ κινήθηκε γρήγορα και έπεισε τον παίκτη και την ομάδα του για την άμεση ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Εξετάσεις και υπογραφές για τον Ρουμάνο

Οι εξελίξεις έτρεξαν μέσα στο Σαββατοκύριακο προκειμένου να μη χαθεί χρόνος. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σήμερα είναι η τελευταία μέρα των μεταγραφών και το ταξίδι από τη Ρωσία δεν είναι καθόλου εύκολο. Μετά τη συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις πλευρές ο Ρουμάνος έφτασε στην Αθήνα το πρωί της Κυριακής. Μάλιστα το βράδυ βρέθηκε στο Περιστέρι για να δει το παιχνίδι της ομάδας του με τον Ατρόμητο.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να μπει στην τελική ευθεία η ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο παίκτης θα περάσει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και στη συνέχεια θα πάει στα γραφεία της ΑΕΚ για τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις. Ο έμπειρος αμυντικός θα υπογράψει για 4 χρόνια συμβόλαιο και θα λαμβάνει 350.000 ευρώ το χρόνο, ενώ το κόστος της μεταγραφής από την ρωσική Ούφα έχει κλείσει στις 550.000 ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης. Ο Νεντελτσεάρου που έχει έχει ύψος 1.90 μ. και διακρίνεται για τον δυναμισμό στο παιχνίδι του ψηλά και χαμηλά και το ότι κατεβάζει σωστά την μπάλα, ήταν βασικό στέλεχος στην Ούφα στην οποία πήγε τη σεζόν 2017-18 μετά από τέσσερα χρόνια στην Ντιναμό Βουκουρεστίου. Την πρώτη σεζόν στην ρωσική ομάδα έκανε 10 συμμετοχές, τη δεύτερη 26 και την τρίτη 20, ενώ φέτος μετρούσε 9 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Ρωσίας, όλες ως βασικός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments