Αθλητισμός

Πέλκας Φενέρμπαχτσε: Ανακοινώθηκε από την τουρκική ομάδα ο Έλληνας άσος

Πέλκας Φενέρμπαχτσε: Ανακοινώθηκε από την τουρκική ομάδα ο Έλληνας άσος
Πέλκας Φενέρμπαχτσε: Υπέγραψε στην τουρκική ομάδα ο Έλληνας άσος.

Στη Φενέρμπαχτσε θα αγωνίζεται από σήμερα ο Δημήτρης Πέλκας αφού υπέγραψε το συμβόλαιό του με την τουρκική ομάδα. Ο πρώην πια αρχηγός του ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη από νωρίς με αεροπλάνο της τουρκικής ομάδας τα ξημερώματα, πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ο Έλληνας άσος ουσιαστικά διπλασιάζει τις αποδοχές του, καθώς το συμβόλαιό του προβλέπει ότι θα παίρνει 1,2 εκατομμύρια ευρώ. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με τη Φενέρ για 3+1 χρόνια.

Να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Πέλκας θα παίξει εκτός Ελλάδας αφού είχε αγωνιστεί και με τη φανέλα της Σετουμπάλ στην Πορτογαλία ως δανεικός από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση του Πέλκα

Δείτε το βίντεο με το οποίο παρουσίασε η τουρκική ομάδα τον Έλληνα διεθνή. Να σημειώσουμε ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή θα πάρει 1,6 εκατομμύρια ευρώ. Το συμβόλαιο του Πέλκα ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2021.

Ο ΠΑΟΚ έκανε τη δική του ανάρτηση για την αποχώρηση του Πέλκα από την ομάδα της Τούμπας, ευχαριστώντας τον παίκτη. «Ευχαριστούμε Δημήτρη», γράφει η Θεσσαλονικιώτικη ομάδα στην ανάρτησή της στο Twitter:

Πριν να ολοκληρωθεί η μεταγραφή ο τουρκικός Τύπος είχε εκτενή αφιερώματα στον παίκτη και την πρόθεση της Φενέρ να τον αποκτήσει. «Η Φενέρμπαχτσε φέρνει τον Πέλκα στην Κωνσταντινούπολη» έγραφε το Sporx.

«Η Φενέρμπαχτσε έκανε προσφορά στον Δημήτρη Πέλκα», αποκάλυπτε η Sabah, ρεπορτάζ το οποίο επιβεβαιώθηκε.

«Ο Πέλκας στην επίθεση της Φενέρμπαχτσε» σημείωνε στο δικό του κείμενο το TRT Spor για την επικείμενη -τότε- μεταγραφή του Έλληνα άσου  στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Η Fanatik ήταν πιο συγκρατημένη στο ρεπορτάζ της, ενώ αναφερόταν και στην περίπτωση του Τάσου Μπακασέτα για τη Φενέρμπαχτσε, σημειώνοντας πάντως ότι ο Πέλκας είναι η προτεραιότητα για την τουρκική ομάδα. Δείτε τη δική της αναφορά:

O Πέλκας αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ, έχοντας αγωνιστεί σε 201 ματς με τη φανέλα του, έχοντας πετύχει 44 γκολ και έχοντας μοιράσει 32 ασίστ. Κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2019 και 3 Κύπελλα Ελλάδας (2017, 2018, 2019).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments