Αθλητισμός

Κώστας Μήτρογλου Άρης: Πήγαν για το “μπαμ” στο φινάλε οι “κιτρινόμαυροι”

Κώστας Μήτρογλου Άρης: Πήγαν για το “μπαμ” στο φινάλε οι “κιτρινόμαυροι”
Κώστας Μήτρογλου Άρης: Οι "κιτρινόμαυροι" προσπάθησαν χωρίς επιτυχία να πραγματοποιήσουν μια μεγάλη μεταγραφή.

Τα τελευταία χρόνια ο Κώστας Μήτρογλου δεν βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Η μεταγραφή του στην Μαρσέιγ δεν αποδείχθηκε η καλύτερη δυνατή. Μερικά χρόνια αργότερα ο έμπειρος επιθετικός έχει δοθεί αρκετές φορές δανεικός. Ενδεικτικά έχει παίξει στην Γαλατασαράι και την Αϊντχόφεν. Ωστόσο κανένας από τους δυο δανεισμούς δεν ήταν αρκετός για να δούμε πάλι τον Killer που ξέραμε. Επίσης ο Μήτρογλου έχει φτάσει πλέον τα 32 του χρόνια και θέλει να βρει μια ομάδα που να μπορεί να του δώσει χώρο να αναγεννηθεί.

Το φετινό καλοκαίρι το όνομα του Κώστα Μήτρογλου έπαιξε έντονα στο ρεπορτάζ πολλών ομάδων. Μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα υπήρξαν δημοσιεύματα που μιλούσαν για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Ωστόσο το θέμα δεν προχώρησε ποτέ καθώς στην ομάδα υπάρχει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί που αποτελεί την πρώτη επιλογή για τη θέση του σέντερ φορ. Το προηγούμενο διάστημα ο μάνατζερ του Μήτρογλου χτύπησε αρκετές πόρτες προκειμένου να δει τις επιλογές στην αγορά. Αυτό που περίμεναν ελάχιστοι ήταν να γίνει προσπάθεια να επιστρέψει στη χώρα μας και μάλιστα όχι για τον Ολυμπιακό.

Ψάχτηκε για Μήτρογλου ο Άρης

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη οι κίτρινοι έκαναν τις απαιτούμενες κινήσεις για να αποκτήσουν τον Κώστα Μήτρογλου. Κινήσεις οι οποίες κορυφώθηκαν την χθεσινή ημέρα, τελευταία των μεταγραφών για εφέτος. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, υπήρξε επικοινωνία των δύο πλευρών χθες, γνωρίζοντας βέβαια από την πρώτη στιγμή στον Άρη ότι είναι κάτι αρκετά δύσκολο.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης διαπραγματεύτηκε την απόκτησή του, φυσικά με δανεισμό από την Μαρσέιγ, αλλά οι διαθέσεις της γαλλικής ομάδας ήταν να κρατήσει τον παίκτη, λόγος για τον οποίο τελικά χάλασε και η προσπάθεια που έκανε η Ουέσκα για τον δανεισμό του Μήτρογλου. Μένει να δούμε αν τελικά ο παίκτης πάρει μια νέα ευκαιρία στη Γαλλική ομάδα. Θυμίζουμε ότι ο Μήτρογλου θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του στο Champions League. Αυτό θα γίνει γιατί ο Ολυμπιακός και η Μαρσέιγ θα συναντηθούν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments