Ελλάδα

ΤΖΟΚΕΡ κλήρωση [06/10/2020]: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

ΤΖΟΚΕΡ κλήρωση [06/10/2020]: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί
ΤΖΟΚΕΡ κλήρωση [06/10/2020]: Δείτε τους τυχερούς αριθμούς της σημερινής κλήρωσης.

Κλήρωση τζόκερ σήμερα Τρίτη 06/10/2020. Στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, σήμερα Τρίτη 06-10-2020 (αριθμός κλήρωσης 2190), οι τυχεροί αριθμοί είναι: 3, 4, 7, 11, 45 και Τζόκερ ο αριθμός 4.

Το ΤΖΟΚΕΡ είναι ένα σύγχρονο παιχνίδι τύχης που μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή

Υπόσχεται τεράστια κέρδη που ενθουσιάζουν και για το λόγο αυτό αποτελεί το δημοφιλέστερο παιχνίδι στην . Στόχος του παιχνιδιού είναι να προβλέψετε σωστά 5 αριθμούς από το πρώτο πεδίο των 45 αριθμών και 1 αριθμό ΤΖΟΚΕΡ από το δεύτερο πεδίο των 20 αριθμών. Το παιχνίδι σας προσφέρει 8 τρόπους να κερδίσετε, ανάλογα με το πόσοι αριθμοί από αυτούς που κληρώθηκαν, συμφωνούν με τους 5+1 αριθμούς που επιλέξατε.

Το ανανεωμένο δελτίο κάνει το παιχνίδι πιο εύκολο και ευχάριστο. Ο μοντέρνος σχεδιασμός και η μεγαλύτερη διάσταση σας επιτρέπουν να το συμπληρώνετε με μεγαλύτερη ευκολία. Επίσης, η νέα πίσω όψη του αποτελεί έναν σύντομο και χρήσιμο οδηγό παιξίματος. Αναλυτικές οδηγίες για το πώς παίζεται το παιχνίδι στην επίσημη ιστοσελίδα του .  

svg%3E

ΤΖΟΚΕΡ: Τώρα μπορείς να παίξεις και online το αγαπημένο σου τυχερό παιχνίδι

Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακ ποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο πλησιέστερο πρακτορείο  ή στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται. Για εγγραφή στα πρακτορεία  χρειάζεται μόνο μία αστυνομική ταυτότητα.

Επίσης, όποιος επιθυμεί μπορεί να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές. Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

ΤΖΟΚΕΡ: Ο διαδραστικός χάρτης

Στην επίσημη ιστοσελίδα του  μπορείτε να δείτε τον διαδραστικό χάρτη νικητών του ΤΖΟΚΕΡ και να ανακαλύψετε τις περιοχές της  που έχουν βρεθεί οι υπερτυχεροί του παιχνιδιού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments