Lifestyle

Δούκισσα Νομικού: Κάνει πικ-νικ στην παραλία και ανάβει «φωτιές»

Δούκισσα Νομικού: Κάνει πικ-νικ στην παραλία και ανάβει «φωτιές»
Δούκισσα Νομικού: Το γνωστό μοντέλο πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στο κύμα.

Μπορεί για τον περισσότερο κόσμο να έχει μπει φθινόπωρο, για τη Δούκισσα Νομικού όμως, όπως φαίνεται, το καλοκαίρι καλά κρατεί. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στη συγκεκριμένη εποχή του έτους και δεν σταματάει να απολαμβάνει τα μπάνια της στη θάλασσα, παρότι έχει μπει Οκτώβρης.

Η όμορφη μανούλα δεν χορταίνει τις θαλασσινές βουτιές καθώς συνεχίζει κανονικά να απολαμβάνει τον καλό καιρό, και την άμμο. Στη τελευταία της ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού κάνει ηλιοθεραπεία και χαλαρώνει στη παραλία. Μάλιστα, η ίδια σχολίασε πως θα έκανε με την οικογένεια της πικ-νικ στη παραλία.

«Κυριακή στη θάλασσα με παιχνίδια, μπρατσάκια και τάπερ για πικ-νικ» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η δυσάρεστη έκπληξη για εκείνη το φετινό καλοκαίρι:

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα η Ελληνίδα παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο, βραβευμένη ως Σταρ Ελλάς το 2007, αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία της από την παραλία και μέσα από τη λεζάντα που τη συνόδευε έστειλε το δικό της μήνυμα. «Το καλοκαίρι τελειώνει και συνειδητοποιώ πως αυτή η εποχή που τόσο πολύ αγαπώ έχει φέρει τα τελευταία χρόνια τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου, παράλληλα όμως, έχει φέρει και μεγάλο πόνο. Και εκεί που λυγίζω και πέφτω, εκεί ξαφνικά νιώθω να πατάω ξανά στα πόδια μου. Ναι, ίσως για αυτό όλα τα δύσκολα έρχονται το καλοκαίρι», ανέφερε.

«Εύχομαι σε όλους να είστε καλά»

Και συνέχισε: «Γιατί αντλούμε ζωή και αισιοδοξία από τη δύναμη του ηλίου. Από το φως του, που φωτίζει και ζεσταίνει τις ψυχές μας. Εύχομαι σε όλους να είστε καλά, να έχετε υγεία, αγάπη, την οικογένειά σας και γαλήνη μέσα σας».« Σας στέλνω ένα μεγάλο φιλί! Καλημέρα», έγραψε χαρακτηριστικά. Υπενθυμίζουμε ότι τον Ιούλιο το 2018 έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 34 ετών ο ετεροθαλής αδερφός του συζύγου της Δούκισσας Νομικού, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Τα δύο αδέρφια είχαν άρρηκτους δεσμούς και ήταν πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους..

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments