Lifestyle

Μαντόνα: Είπε «όχι» σε συνεργασία με γνωστό παραγωγό λόγω του ζωδίου του

Μαντόνα: Είπε «όχι» σε συνεργασία με γνωστό παραγωγό λόγω του ζωδίου του
Μαντόνα: Και όμως... Η «βασίλισσα» της ποπ αρνήθηκε να συνεργαστεί με τον David Guetta, επειδή είναι σκορπιός.

Κατά καιρούς έχουμε διαβάσει και ακούσει διάφορους λόγους για τους οποίους έχουν χαλάσει συνεργασίες μεταξύ καλλιτεχνών. Αυτός όμως που ήταν η αιτία να μην συνεργαστεί ο David Guetta με την Μαντόνα ξεπερνά κάθε φαντασία. Η “βασίλισσα” της ποπ λοιπόν, αρνήθηκε να συνεργαστεί με τον γνωστό παραγωγό στην παραγωγή του 12ου στούντιο άλμπουμ της, MDNA εξαιτίας του ζωδίου του.

Όπως εξήγησε πρόσφατα ο Guetta σε συνέντευξή του στους Mcfly et Carlito, όλα ξεκίνησαν όταν η 62χρονη performer εξέφρασε το ενδιαφέρον να δουλέψει με τον 53χρονο dj και παραγωγό, μετά το Grammy που κέρδισε εκείνος το 2011 για το remix του στο τραγούδι της, Revolver.

«Μου λέει ότι λατρεύει το remix και μου προτείνει να αναλάβω την παραγωγή του επόμενού της άλμπουμ. Καταφθάνω για μεσημεριανό. Μιλάμε για τα πάντα – τη μουσική, τι θέλει να κάνει με το άλμπουμ. Όλα τέλεια. Ήμασταν μόνο εκείνη κι εγώ. Πολύ χαλαροί και άνετοι. Τρώμε το μεσημεριανό μας. Συμβαίνει όντως, και αναρωτιέμαι πότε θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε μαζί», τονίζει ο Guetta. Σε αυτό το σημείο, τον ρώτησε ευθέως τι ζώδιο είναι και εκείνος απάντησε ότι είναι Σκορπιός.

«Ξαφνικά, κάνει μια γκριμάτσα και μου λέει “Λυπάμαι, δε θα μπορέσουμε να δουλέψουμε μαζί. Χάρηκα που σε γνώρισα. Αντίο!», επεσήμανε ο 52χρονος παραγωγός. Για την ιστορία, η Madge είχε μάλλον μία τραυματική εμπειρία πίσω στο 1994, όταν προσέλαβε την… σκορπιό Björk για να συνθέσει το κομμάτι Bedtime Story μαζί με τους Nellee Hooper και Marius De Vries.

Η ζωή της γίνεται ταινία:

Σημειώνεται πως πρόσφατα, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαντόνα ανακοίνωσε ότι το μυστικό πρότζεκτ στο οποίο δούλευε από την αρχή της καραντίνας ήταν μια ταινία με θέμα τη ζωή της. «Η ταινία θα δείχνει τον αγώνα μου να επιβιώσω στην ανδροκρατούμενη μουσική σκηνή, θα δείχνει την πορεία μου, θα είναι οι χαρές, οι λύπες, η τρέλα, η παράνοια, τα καλά, τα κακά και τα άσχημα -το making of μιας superstar», είπε η ίδια χαρακτηριστικά.

Η τραγουδίστρια πρόσθεσε ότι έχουν ήδη γραφτεί 107 σελίδες σεναρίου, από την ίδια και τη σεναριογράφο Ντιάμπλο Κόντι και ότι θα προσπαθήσουν να κρατήσουν την ταινία σε διάρκεια μικρότερη του δίωρου, όπως τους ζήτησε η παραγωγός τους, Έϊμι Πασκάλ. «Μιλάμε για τον Άντι Γουόρχολ, τον Κιθ Χέρινγκ, τον Ζαν Μισέλ Μπασκιά, για το νεοϋορκέζικο περιβάλλον στο Lower East Side της δεκαετίας του ’80 που ανέθρεψε καλλιτέχνες. Εκεί μεγάλωσα κι ήταν οι πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου και οι χειρότερες στιγμές της ζωής μου. Ελπίζω να καταφέρω να εκφράσω σωστά πόσο αξέχαστη περίοδος ήταν εκείνη για την τέχνη στην Νέα Υόρκη», ανέφερε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments