Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [06/10/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [06/10/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [06/10/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [06/10/20].

Κριός

Είναι μια εποχή που κάνεις γνωστές τις σκέψεις ή τα συναισθήματά σου σε κάποιον, με περήφανο, τολμηρό…και κάποιες φορές, αντιφατικό τρόπο. Έχεις ξεκαθαρίσει πλέον στο μυαλό σου, την κατεύθυνση που σε οδηγεί η καρδιά σου. Αν είσαι ελεύθερη θα νιώσεις πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο. Αν είσαι σε σχέση, τότε ο αγαπημένος σου, θα εκτιμήσει τις προσπάθειες που καταβάλεις για τη σχέση σας.

Ταύρος

Το γεγονός ότι είσαι σε θέση να διαισθάνεσαι αυτό που πιστεύει και αισθάνεται ο αγαπημένος σου, σε ωθεί να είσαι πιο ανοιχτή και να προλαβαίνεις τις επιθυμίες του. Φαίνεται πως υπάρχει ανάμεσά σας, συγχρονισμός ενέργειας και διάθεσης. Έχετε την άνεση πλέον να μιλάτε με ειλικρίνεια μεταξύ σας. Γι’ αυτό προσπαθήστε να κάνετε τη σχέση σας ξεχωριστή!

Δίδυμοι

Όσο έντονα κι αν θέλεις να κάνεις συζητήσεις με τον αγαπημένο σου που να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα, ίσως χρειαστεί να είσαι πιο προσγειωμένη για να διατηρηθεί η συζήτηση σε πολιτισμένο και λογικό επίπεδο. Μπορεί να είναι ιδιαίτερα απαραίτητο…. αν διαπιστώσεις πως είσαι αυτή που μιλάει περισσότερο. Προσπάθησε με την ισορροπημένη συζήτηση να ενισχύσεις τη σχέση σου τώρα. Δείξε στο ταίρι σου, πως είσαι εξίσου καλός ακροατής. 

Καρκίνος

Τα ερωτικά σου ίσως χρειαστούν μια σοβαρή αντιμετώπιση, μέχρι να αναλάβει τη σκυτάλη, η διασκέδαση κι ο ενθουσιασμός! Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα θέλεις να διασφαλίσεις πως το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα κατανοήσει και θα αποδεχτεί τις σκέψεις που σχετίζονται με την πρόοδο της εκκολαπτόμενης σχέσης σας. Αν είσαι σε σχέση, τότε το χρήμα μπορεί να είναι το τελευταίο πράγμα που θα σας απασχολήσει τώρα. Όμως, τυχόν σχέδια που γίνονται για να σας βοηθήσουν να αισθανθείτε πιο σταθεροί και ασφαλείς, θα σας αποφέρουν παθιασμένα κέρδη! 

Λέων

Θα νιώσεις ιδιαίτερα εμπνευσμένη για να μεταφέρεις όσα νιώθεις στο ταίρι σου, πιστεύοντας πως θα είναι μια θετική αλλαγή. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι έχεις επίγνωση των παθιασμένων δυνατοτήτων που προσφέρεις και είσαι πρόθυμη να περάσεις μια συγκεκριμένη γραμμή για να τις εκμεταλλευτείς. Υπάρχει επίσης ρεαλισμός στις αποφάσεις και στις κινήσεις σου. Αν πιστεύεις πως οι δυνατότητες της σχέσης σου δεν είναι όλες ευσεβείς πόθοι, τότε έχεις μεγάλο δίκιο! 

Παρθένος

Οι ιδέες σου για ένα καλύτερο κόσμο, μπορεί να εμπνέουν τον εραστή σου. Οι δραστηριότητές σου και το φιλανθρωπικό έργο σου, θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για το ταίρι σου. Η αισιοδοξία, η θετική αύρα και η συμπόνια σου, θα συνδυαστούν υπέροχα και θα σε βοηθήσουν να εστιάσεις σε μια ανιδιοτελή αναζήτηση. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα, η καρδιά σου να χαρεί, με περισσότερους από έναν τρόπους. 

Ζυγός

Η πρόοδος της σχέσης σου θα βασιστεί περισσότερο στον τρόπο που εκφράζεις αυτά που νιώθεις, παρά σ’ αυτά που λες. Θα ανακαλύψεις, πως μια ήρεμη, συμπονετική και στοργική ανταλλαγή είναι πολύ πιο αποτελεσματική από οποιονδήποτε ισχυρισμό. Ακόμα κι αν πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα στη συγκεκριμένη συζήτηση, τουλάχιστον θα μπορέσεις να επιστρέψεις σε αυτή με μεγαλύτερη αισιοδοξία μελλοντικά. Επειδή θα γνωρίζεις πλέον πως και οι δύο είστε ικανοί να διατηρήσετε τις ισορροπίες. 

Σκορπιός

Η αυθεντική επικοινωνία πρέπει να είναι το όνομα του ρομαντικού παιχνιδιού τώρα. Αυτό συνεπάγεται να είσαι ο εαυτός σου και να μην προσπαθείς να δείξεις πιο διασκεδαστική με τον κόσμο που συναναστρέφεσαι. Αν μη τι άλλο, θα κερδίσεις περισσότερους παθιασμένους πόντους…αν ακούς περισσότερο. Απλά γίνε ο αληθινός μελαγχολικός εαυτός σου σε οποιαδήποτε ανταλλαγή και δες πώς βοηθάει στην ενίσχυση της ερωτικής σου ζωής.

Τοξότης

Μπορεί να υπάρχουν αρκετοί περιορισμοί που θέλεις να ξεπεράσεις, για να προοδεύσει η ερωτική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερη τότε θα έχεις έντονη επιθυμία να δημιουργήσεις μια ισχυρή και συναρπαστική σχέση. Αν είσαι σε σχέση, άφησε την φαντασία σου ελεύθερη…και οραματίσου τις περιπέτειες που θέλεις να βιώσεις με το σύντροφό σου. Ενδέχεται να υπάρχουν περιορισμοί, αλλά μπορείς να τολμήσεις…για να βιώσεις, ό,τι δεν έχεις ζήσει μέχρι σήμερα. 

Αιγόκερως

Τα ερωτικά σου αυτό το διάστημα, είναι εφοδιασμένα με εξαιρετική δημιουργικότητα. Θα υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εστιάσεις και να την εφαρμόσεις επίσης. Μαζί με τον εραστή σου, μπορείτε να συνδεθείτε βαθιά με νέους και συναρπαστικούς τρόπους αυτο-έκφρασης. Αυτή θα είναι μια παθιασμένη και δημιουργική συνεργασία. Μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι οι άλλοι θα σας αντιμετωπίσουν με δέος για όσα θα δημιουργήσετε, όταν και οι δύο φτάσετε στην ίδια σελίδα και εξελίξετε ένα εμπνευσμένο σχέδιο.

Υδροχόος

Ακόμα κι αν δεν βλέπετε με τον ίδιο τρόπο συγκεκριμένα θέματα, αυτό δεν χρειάζεται να σταματήσει την ιδιαίτερη εγγύτητα που υπάρχει ανάμεσά σας. Η ζωή μπορεί να μην είναι απλή ή ομαλή σε άλλους τομείς, αλλά η ερωτική σου ζωή ή η σχέση σου, θα είναι πηγή χαράς και άνεσης. Φρόντισε λοιπόν να διατηρήσεις τη γλυκιά ατμόσφαιρα ανάμεσά σας, τροφοδοτώντας τη με το πάθος που χρειάζεται. 

Ιχθύες

Μια αργή και προσεκτική προσέγγιση στα ερωτικά σου, θα εξασφαλίσει πως θα κερδίσεις την μάχη του έρωτα. Δεν πρέπει όμως να βλέπεις μια ρομαντική εξέλιξη σαν κάτι που πρέπει να παραβιάσει τους κανόνες, για να συμβεί. Μπορεί να υπάρχουν πολλά οφέλη αν κάνεις υπομονή, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου. Έχει να κάνει με το παθιασμένο ταξίδι τώρα, όχι με την ανάγκη να διασχίσεις μια συγκεκριμένη «γραμμή τερματισμού»! 

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments