Ελλάδα

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Κάτω ο φασισμός [pic]

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Κάτω ο φασισμός [pic]
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Με ανάρτησή του ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκου σχολίασε το αποτέλεσμα στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε νέα ανάρτηση μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε νωρίτερα, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα, ο DPG έγραψε:

«Ταφόπλακα για όσους επί χρόνια καπηλεύτηκαν το τρίπτυχο Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια και με τις ανωμαλίες και αλητείες τους μας έκαναν να ντρεπόμαστε να λέμε ότι πιστεύουμε σε αυτό. Κάτω ο φασισμός!»

Νωρίτερα ο Νίκος Παππάς μίλησε στα social media και σχολίασε με τον δικό του τρόπο την καταδικαστική απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Ο διεθνής γκραντ πήρε θέση υπέρ της καταδίκης κατακεραυνώνοντας κάποιους που παλιότερα είχαν εκφράσει τον θαυμασμό τους για τη ναζιστική οργάνωση.

Ο Νίκος Παππάς, είναι γνωστό πως δεν μασάει τα λόγια του και αυτή την φορά απευθύνθηκε στον Στιβ Γιατζόγλου, ο οποίος στο παρελθόν είχε ταχθεί ανοιχτά στο πλευρό της Χρυσής Αυγής, ενώ υπήρξε και υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Πειραιώς.

Ο διεθνής γκαρντ πόσταρε μια φωτογραφία από το γήπεδο που έφτιαξε ο ίδιος στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ απευθυνόμενος στον Γιατζόγλου είπε «Στηβ, έλα να κοουτσάρεις τους φίλους σου». svg%3E

Η ιστορική απόφαση και τα πρώτα αποτελέσματα – Έκλεισαν τα γραφεία του Κασιδιάρη

Η ιστορική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων έχει ήδη ξεκινήσει να επιφέρει συνέπειες. Να «σφραγιστούν» τα γραφεία της «Ελληνικής Αυγής», παράταξη του καταδικασμένου -πλέον- χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη στην Αθήνα, ζήτησε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση, δόθηκε εντολή να κλείσει ο χώρος που είχε δοθεί στη ναζιστική παράταξη και να ανακληθούν οι τέσσερις υπάλληλοι που είχαν διοριστεί εκεί. Τα γραφεία βρίσκονται στον δεύτερο όροφο κτιρίου επί της συμβολής των οδών Βεραντζέρου και Κοτοπούλη και είχαν διατεθεί από τις προηγούμενες τετραετίες στην παράταξη Κασιδιάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το νομικό τμήμα του Δήμου Αθηναίων εστάλη εξώδικο προς όλα τα μέλη της “Ελληνικής Αυγής” να αδειάσουν το γραφείο. Επίσης, από τον Δήμο Αθηναίων εστάλη ερώτημα προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση με θέμα τη διερεύνηση του ενδεχόμενου περαιτέρω νομικών ενεργειών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments