Lifestyle

Νίκη Λυμπεράκη: Φωτογραφίζεται αγκαλιά με τον δύο μηνών γιο της

Νίκη Λυμπεράκη: Φωτογραφίζεται αγκαλιά με τον δύο μηνών γιο της
Νίκη Λυμπεράκη: Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η παρουσιάστρια του OPEN.

Mια τρυφερή φωτογραφία ανάρτησε στο instagram η Νίκη Λυμπεράκη θέλοντας να μοιραστεί με τους ακολούθους της μια στιγμή ευτυχίας, αγκαλιά με τον γιο της που έφερε στη ζωή πριν από δύο μήνες. «Εγώ και συ, εσύ κι εγώ» σχολίασε στην ανάρτησή της η γνωστή δημοσιογράφος, η οποία μαζί με τον σύντροφό της δικηγόρο, Αλέξανδρο Χατζόπουλο, απολαμβάνουν από τις 6 Αυγούστου τους νέους τους ρόλους ως γονείς.

Δείτε τη δημοσίευσή της:

Η Νίκη Λυμπεράκη γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι στο μαιευτήριο «ΙΑΣΩ» στις 6 Αυγούστου και μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του μικρούλη αποκαλύπτοντας πως θα πάρει το όνομα Πάνος. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Οn Time» η παρουσιάστρια ειδήσεων του ΟPEN γέννησε με προγραμματισμένο τοκετό και το μωρό έχει βάρος 3.800 γραμμάρια.

Διαρκώς στο πλευρό της δημοσιογράφου ήταν ο σύντροφός της, ο δικηγόρος Αλέξανδρος Χατζόπουλος. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων είχε δηλώσει στο περιοδικό «Τηλέραμα» το εξής για την περίοδο που μια γυναίκα είναι έγκυος: «Λένε πως η εγκυμοσύνη είναι η πιο ευτυχισμένη φάση στη ζωή μιας γυναίκας. Για χίλιους δυο λόγους πρακτικούς κυρίως διαφωνώ. Κάθε μέρα όμως συνειδητοποιώ πως μπορεί να είναι η πιο ενδιαφέρουσα (ίσως για αυτό να τη λένε και έτσι, τώρα που το σκέφτομαι!). Κάθε μέρα επαναπροσδιορίζω τη σημασία και τις διαστάσεις των πραγμάτων. Σπουδαία υπόθεση αυτό». Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, συνεχίζει τη δημοσιογραφική της πορεία στο τηλεοπτικό κανάλι OPEN.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments