Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [07/10/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [07/10/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη [07/10/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα , την Τετάρτη [07/10/20].

Κριός

Το πλανητικό σκηνικό μπορεί να φέρει ξανά στην ζωή σας ένα άτομο από το παρελθόν. Μπορεί να είναι κάποιο που βοηθήσατε με ένα μεγάλο πρόβλημα ή δυσκολία. Ίσως δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να σας ευχαριστήσει για την υποστήριξη που δώσατε. Τώρα θέλει να σας δείξει την ευγνωμοσύνη του.

Ταύρος 

Είστε πάντα έτοιμοι να βοηθήσετε τους άλλους. Σήμερα, μπορεί να συναντήσετε το άτομο των ονείρων σας κατά την διάρκεια μιας εθελοντικής εργασίας. Μπορεί να μην είναι το πιο σέξι άτομο στο δωμάτιο αλλά έχει καρδιά από χρυσάφι.

Δίδυμοι

Σήμερα έχετε την ευκαιρία να απομακρύνετε τον εαυτό σας από τη δουλειά και από όλα τα καθήκοντα και τις ευθύνες που σας τρώνε τη μέρα και να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον/την αγαπημένο/η σας. Δείτε μια ταινία ή πηγαίνετε κάπου που είναι ιδιαίτερα ξεχωριστά και για τους δυο σας.

Καρκίνος

Βρίσκετε κάπως αποπνικτικό το είδος της αγάπης που προβάλλουν οι ρομαντικές κωμωδίες. Σε γενικές γραμμές, η σκέψη ότι κάποιος ανταποκρίνεται σε κάθε ιδιοτροπία σας, πρόθυμος να κάνει ό,τι ζητάτε, σας κάνει να αισθάνεστε αηδιασμένοι, παρά ενθουσιασμένοι. Το πλανητικό σκηνικό μπορεί να κάνει τα όνειρα κάποιων ανθρώπων πραγματικότητα, αλλά όχι τα δικά σας.

Λέων 

Αν ψάχνατε το είδος της αγάπης που υπάρχει μόνο στις ταινίες και στα ερωτικά μυθιστορήματα, μπορεί να την βρείτε σήμερα. Έχει όλα τα σωστά συστατικά, όπως βαθύ πάθος, τρυφερότητα, εμπιστοσύνη και θαυμασμό. Και αυτό είναι μόνο η αρχή!

Παρθένος

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει ρομαντισμό στην ζωή σας. Μπορείτε εύκολα να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στον/στην αγαπημένο/η σας. Είναι μια υπέροχη στιγμή για να απολαύσετε πραγματικά τη συντροφιά του/της συντρόφου σας και να ενισχύσετε τον δεσμός σας.

Ζυγός 

Σήμερα μπορεί να γνωρίσετε το είδος του ατόμου που συχνά ονειρευόσασταν. Εάν η τύχη σας φέρει κοντά, θα ανακαλύψετε κάποιο γεμάτο πάθος, ρομαντισμό, βαθιά συναισθήματα και τρυφερότητα. Τι άλλο θα μπορούσατε να ζητήσετε;

Σκορπιός

Παρόλο που δεν τείνετε να είστε ιδιαίτερα ρομαντικοί, δεν μπορείτε παρά να συγκινηθείτε όταν το ταίρι σας εκφράζει τα συναισθήματά του για εσάς. Η ενέργεια της μέρας δημιουργεί το τέλειο ρομαντικό σκηνικό. Μαγειρέψτε δείπνο και συμπεριλάβετε στρείδια και σαμπάνια στο μενού. Καλή σας απόλαυση!

Τοξότης 

Η σημερινή είναι μια ευνοϊκή μέρα για να γνωρίσετε κάποιον/α ξεχωριστό/ή. Μπορεί να μην τον/την βρείτε στα μπαρ ή τις καφετέριες ή όπου συχνάζετε τέλος πάντων, αλλά σε ένα περιβάλλον όπου οι άνθρωποι χρειάζονται βοήθεια και υποστήριξη, όπως νοσοκομεία ή εθελοντικές οργανώσεις.

Αιγόκερως

Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις πλέον ευνοϊκές συνθήκες για να γνωρίσετε κάποιον/α που θα σας πάρει τα μυαλά. Ωστόσο, μπορεί να είναι το είδος του ατόμου που προσκολλάται βαθιά και που τείνει να κλαίει πολύ, κάτι που θα βρείτε κάπως καταπιεστικό.

Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να περάσετε μια υπέροχη μέρα με το ταίρι σας. Αν τον τελευταίο καιρό είχατε προβλήματα και διαφωνίες, τότε αφιερώστε χρόνο για να συζητήσετε όσα σας απασχολούν την ώρα που απολαμβάνετε ένα γεύμα μαγειρεμένο από τα χεράκια σας.

Ιχθύες

Παρόλο που λατρεύετε την ιδέα του ρομαντισμού, δεν σας αρέσουν οι υπερβολικά συναισθηματικοί άνθρωποι. Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μπορεί να συναντήσετε κάποιον/α που κυριολεκτικά πέφτει πάνω σας, κάτι που είναι ωραίο, αλλά και αρκετά κουραστικό. Θα πρέπει να βάλετε τα όριά σας από την αρχή.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments