Πολιτική

«Φωτογραφία» Βούτση – Μιχαλολιάκου: Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για το fake χειροφίλημα

«Φωτογραφία» Βούτση – Μιχαλολιάκου: Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για το fake χειροφίλημα
«Φωτογραφία» Βούτση - Μιχαλολιάκου: Αυτός που έκανε το photoshop θα έχει προβλήματα με τον νόμο.

Μπορεί το photoshop τεχνικά να ήταν πετυχημένο, αλλά αυτός που το έκανε θα έχει μπλεξίματα με τον νόμο. Ο λόγος για την προσβλητική φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και δείχνει τον Νίκο Βούτση να «φιλά» το χέρι του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Η φωτογραφία του πρώην προέδρου της Βουλής στην οποία κάνει χειροφίλημα στη Θεοδώρα Τζάκρη μέσα στο κοινοβούλιο παραποιήθηκε έτσι ώστε να φαίνεται ότι κάνει χειροφίλημα στον αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαϊδης σε ανάρτησή του σημειώνει χαρακτηριστικά: «Ευτυχώς οι διαδικασίες για καταγγελία στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είναι εύκολες. Εάν κάποιοι ποντάρουν στο ότι θα κουραστούμε, καλύτερα ας αλλάξουν πλευρό».

Δείτε την ανάρτηση του Αλέξανδρου Νικολαΐδη με την επίμαχη φωτογραφία

Να σημειώσουμε ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος μαζί με άλλους έξι βουλευτές της Χρυσής Αυγής (Χρήστος Παππάς, Ηλίας Κασιδιάρης, Γιάννης Λαγός, Γιώργος Γερμενής, Ηλίας Παναγιώταρος, Αρτέμης Ματθαιόπουλος) καταδικάστηκαν για τη διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης. Η διαδικασία της δίκης συνεχίζεται αύριο Παρασκευή το πρωί αφού η σημερινή συνεδρίαση διακόπηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα.

Από τη 1 το μεσημέρι και μετά, οι συνήγοροι υπεράσπισης των καταδικασθέντων χρυσαυγιτών συνέχιζαν να τοποθετούνται για τους πελάτες τους και να αναφέρονται στα ελαφρυντικά που πρέπει να τύχουν. Αύριο θα συνεχιστούν οι δευτερολογίες επί των ελαφρυντικών από τους συνηγόρους υπεράσπισης. Σε σχέση με τους καταδικασθέντες βουλευτές, σήμερα τοποθετήθηκε μόνο η συνήγορος των Αλεξόπουλου και Μπούκουρα και έτσι απομένουν οι δευτερολογίες των συνηγόρων των υπόλοιπων 16 πρώην βουλευτών της εγκληματικής οργάνωσης.

Νωρίτερα, το δικαστήριο επανήλθε μετά τη διακοπή και πριν λάβουν τον λόγο οι συνήγοροι, η εισαγγελέας ζήτησε την αναγνώριση του ελαφρυντικού που είχε δώσε σε τρεις πρώην βουλευτές (που το είχαν ζητήσει) και σε κάθε άλλο κατηγορούμενο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για ένταξη χωρίς να έχει άλλη κακουργηματική πράξη που να συνδέεται με την οργάνωση.

Η εισαγγελέας διευκρίνισε ότι αυτό δεν αφορά τους επτά πρώην βουλευτές που κρίθηκαν ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και άλλους κατηγορούμενος όπως ο Γιώργος Ρουπακιάς, οι δύο καταδικασθέντες για τη δολοφονία Λουκμάν, οι συνεργοί στη δολοφονία Φύσσα, οι καταδικασθέντες για Αντίπνοια, Συνεργείο, οι κατηγορούμενοι για επίθεση στους αλιεργάτες κλπ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments