Ελλάδα

Ξεψύχησε 9χρονο παιδί μέσα σε σχολείο στην Αχαΐα

Ξεψύχησε 9χρονο παιδί μέσα σε σχολείο στην Αχαΐα
Μαθητής πέθανε: Ανείπωτη τραγωδία στην Αχαΐα με τον ανήλικο μαθητή που έφυγε από τη ζωή.

Ένα εννιάχρονο αγοράκι πέθανε το πρωί της Παρασκευής (9 Οκτωβρίου), από το χωριό Σκιαδά Αχαΐας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η τοπική κοινωνία είναι σε σοκ και το σχολείο του παιδιού ήταν στο παραπάνω χωριό. Το παιδί λιποθύμησε μέσα στο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Αν και σε μηδέν χρόνο έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο με τους διασώστες να κάνουν προσπάθεια ανάνηψης, δυστυχώς το αγοράκι μόλις 9 χρόνων ξεψύχησε στο προαύλιο του σχολείου. Σύμφωνα με την ενημέρωση μέχρι στιγμής, αναφέρεται ότι ο θάνατος του παιδιού οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Μαθητής υπέστη ανακοπή στο σχολείο του

Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση και για 15χρονο μαθητή που υπέστη ανακοπή στο σχολείο του. Σύμφωνα με το lamianow, ένα επιπλέον αγωνιώδες συμβάν που κινητοποίησε διασώστες, γιατρούς και όλο τον μηχανισμό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (9 Οκτωβρίου) σε λύκειο της πόλης της Λαμίας. Γιατροί στα έκτακτα του νοσοκομείου της Λαμίας επανέφεραν στη ζωή έναν 15χρονο μαθητή που υπέστη ξαφνικά ανακοπή και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Η έγκαιρη επέμβαση των διασωστών αρχικά και εν συνεχεία των γιατρών ήταν καθοριστική προκειμένου ο νεαρός να μείνει στη ζωή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ανήλικος νοσηλεύεται σε καταστολή και διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου της Λαμίας. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, το παιδί αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και έχει ιστορικό μυοκαρδιοπάθειας ενώ φέρεται να είχε προγραμματισμένη τοποθέτηση βηματοδότη το επόμενο διάστημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments