Video

Μητέρα πέρασε γυμνή ενώ ο γιος της έκανε μάθημα μέσω Zoom

Μητέρα πέρασε γυμνή ενώ ο γιος της έκανε μάθημα μέσω Zoom
To video έχει γίνει viral, ενώ ο μαθητής και η μητέρα του προσπαθούν να συνέλθουν από το ατυχές γεγονός.

Ένα ατυχές γεγονός το οποίο αποτυπώθηκε στην κάμερα του υπολογιστή ενός μαθητή ο οποίος έκανε μάθημα εξ’αποστάσεως, έχει γίνει viral στα social media και στο διαδίκτυο, αφού δείχνει την γυμνή μητέρα του μαθητή να περνά από πίσω του την ώρα που γίνεται το μάθημα. Οι συμμαθητές αλλά και η δασκάλα του μικρού αγοριού στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν την ώρα που έκαναν το μάθημά τους είδαν στις οθόνες τους τη μητέρα του συμμαθητή τους να περνάει χωρίς ρούχα πίσω του.

Η δασκάλα η οποία παρέδιδε το μάθημα μόλις είδε τη σκηνή ύψωσε τη φωνή της λέγοντας “Θεέ μου  ποιος είναι εκεί πίσω γυμνός; Κλείσε την κάμερά σου Τέιβον”. Ο σαστισμένος Τέιβον, όπως είναι το όνομα του μικρού άτυχου μαθητή, γύρισε προς τα πίσω και είδε τη γυμνή μητέρα του. Όταν η μητέρα η οποία έμεινε μπροστά στην κάμερα για 14 δευτερόλεπτα αντιλήφθηκε τι συμβαίνει έντρομη έτρεξε να απομακρυνθεί από το πλάνο.

Το βίντεο έχει γίνει ήδη viral με άλλους να μένουν στην έκφραση που πήρε ο μικρός Τέιβον όταν αντιλήφθηκε τι έχει συμβεί, άλλους να μένουν στο αστείο του πράγματος και άλλους να θεωρούν ότι αυτό που συνέβη είναι πολύ σοβαρό και αναδεικνύει τα προβλήματα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Ας μην ξεχνάμε και το ντροπιαστικό πλην αστείο περιστατικό που είχε συμβεί πριν από μήνες με τον ιρλανδό ευρωβουλευτή Λουκ Μινγκ Φλάναγκαν ο οποίος έζησε από πρώτο χέρι  τους… κινδύνους της τηλεδιάσκεψης , όταν αποκαλύφθηκε ότι δεν φορούσε παντελόνι, καθώς συζητούσε διάφορα θέματα με τους συναδέλφους του.

Κατά την επίσημη ζωντανή μετάδοση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Ιρλανδός Λουκ Μινγκ Φλάναγκαν εμφανίστηκε να φορά ένα πουκάμισο και να κάθεται σταυροπόδι στην άκρη ενός άστρωτου κρεβατιού, ενώ έτριβε τους γυμνούς μηρούς του, καθώς απευθυνόταν στην επιτροπή Γεωργίας επί δύο λεπτά. Ο Φλάναγκαν, που ανήκει στην ομάδα της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς- Βόρειας Πράσινης Αριστεράς, εξήγησε τότε στο Reuters τι του συνέβη: «Μόλις είχα επιστρέψει από τρέξιμο και φορούσα ακόμη το σορτσάκι μου. Αποφάσισα να φορέσω ένα πουκάμισο για να δείχνω κάπως ευυπόληπτος. Δεν πήγε και πολύ καλά!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments