Διεθνή

Πέκοβιτς κορωνοϊός: Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο Νίκολα Πέκοβιτς – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Πέκοβιτς κορωνοϊός: Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο Νίκολα Πέκοβιτς – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ
Πέκοβιτς κορωνοϊός: Ο 34χρονος παλαίμαχος σέντερ παρουσίασε συμπτώματα του ιού πριν από 15 ημέρες και αμέσως διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, της πρωτεύουσας του Μαυροβουνίου.

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ο 34χρονος παλαίμαχος σέντερ Νίκολα Πέκοβιτς νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε μονάδα εντατικής θεραπείας στην Ποντγκόριτσα χτυπημένος από τον κορωνοϊό. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «telegraf.rs», ο πρώην ψηλός του Παναθηναϊκού δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς έχουν μολυνθεί και οι δύο πνεύμονές του.

Ο 34χρονος παλαίμαχος σέντερ παρουσίασε συμπτώματα του ιού πριν από 15 ημέρες και αμέσως διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, της πρωτεύουσας του Μαυροβουνίου. Έκτοτε, η κατάσταση της υγείας του όχι μόνο δεν παρουσίασε βελτίωση, αλλά χειροτέρευε μέρα με τη μέρα και όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, αναπνέει μέσω μηχανικής υποστήριξης.

Θυμίζεται πως ο Πέκοβιτς αναδείχτηκε πρωταθλητής Ευρώπης με τη φανέλα του Παναθηναϊκύ το 2009, στο Βερολίνο. Σημειώνεται πως ο Πέκοβιτς έχει εγκαταλείψει τα παρκέ και εργάζεται από τον Ιανουάριο σαν τιμ μάνατζερ στην ομοσπονδία μπάσκετ της Σερβίας.

Κορωνοϊός ΠΟΥ: Νέο παγκόσμιο ρεκόρ αύξησης κρουσμάτων

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε ημερήσια αύξηση ρεκόρ στα νέα κρούσματα κορωνοϊού παγκοσμίως για σήμερα, με το σύνολό τους να αυξάνεται κατά 338.779 σε 24 ώρες.

Ο αριθμός των θανάτων αυξήθηκε κατά 5.514 και ανέρχεται σε 1,05 εκατομμύρια. Η Ινδία ανέφερε 78.524 νέες μολύνσεις. Ακολουθούν η Βραζιλία με 41.906 και οι ΗΠΑ με 38.904 νέα κρούσματα. Το προηγούμενο ρεκόρ νέων κρουσμάτων του ΠΟΥ ήταν 330.340 στις 2 Οκτωβρίου. Είχε ανακοινώσει αριθμό ρεκόρ 12.393 θανάτων στις 17 Απριλίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments