Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [10/10/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [10/10/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [10/10/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [10/10/20].

Κριός

Αν νιώθεις πιο ευαίσθητη με τα ερωτικά σου, αυτό οφείλεται στις γρήγορες αποκαλύψεις που εμφανίζονται. Μπορεί να υπάρχουν ισχυρά συναισθήματα που αφορούν μια απόφαση που πρόκειται να πάρεις ή την πορεία που ακολουθείς. Ωστόσο, υπάρχουν οφέλη αν τοποθετήσεις στην εικόνα τον εραστή σου, για τις αλλαγές της προοπτικής σου. Μπορεί ο έρωτας να κινείται σε άγνωστη κατεύθυνση, αλλά να είσαι σίγουρη πως είναι η σωστή.

Ταύρος

Τα ερωτικά σου αυτό το διάστημα έχουν μια πιο συναισθηματική αίσθηση. Επιπλέον μπορεί να ενισχυθούν και ορισμένα συναισθήματα. Αλλά το τέχνασμα για τη διαχείρισή τους είναι η αποφυγή καταβολής μέτρων για την προστασία της καρδιάς σου. Κοιτάζοντας μέσα σου, προσπαθώντας να καταλάβεις ποια είσαι και πώς μπορείς να συμβάλλεις θετικά στη σχέση σου, θα ενισχυθεί η αυτοπεποίθησή σου. Μ’ αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να ανθίσει η ερωτική σου ζωή.

Δίδυμοι

Η πρόοδος της σχέσης σου ή η επίλυση ενός ζητήματος με τον αγαπημένο σου, απαιτεί ανοιχτό μυαλό και σωστή ακρόαση από μεριάς σου. Ο αγαπημένος σου θα εκτιμήσει αναμφίβολα τη συμπόνοια και τη σοφία σου. Για αυτό να είσαι σίγουρη πως θα κλείσει το θέμα που σας απασχολεί ή θα επουλωθεί η σχέση σας, όπου χρειάζεται. Μπορεί το ταίρι σου να προετοιμάζεται για μια έντονη συζήτηση αλλά εσύ μπορείς να τον εκπλήξεις.

Καρκίνος

Ίσως υπερεκτιμήσεις την υποστήριξη που χρειάζεται ο αγαπημένος σου αυτήν τη στιγμή. Πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου για το πώς θα βοηθήσεις το ταίρι σου, φρόντισε πρώτα να ακούσεις αυτά που έχει να πει ή πρόσφερε την υποστήριξή σου και δώσε του την ευκαιρία να μιλήσει για όσα νιώθει. Οι άκαμπτες απόψεις, μπορεί να δημιουργήσουν περιττούς περιορισμούς ή άσκοπα όρια. Απλά άκουσέ τον και μετά ανάλαβε δράση.

Λέων

Η γενναιοδωρία σου θα είναι στα ύψη της αυτήν τη στιγμή και ίσως εκδηλωθεί με πολυδάπανο τρόπο. Οι υπέροχες αλλά δαπανηρές ρομαντικές εμπειρίες μπορεί να φέρουν μόνο προσωρινή διασκέδαση και ενθουσιασμό. Αργότερα όμως, θα πληρώσεις το τίμημα. Προσπάθησε να βρεις τρόπους για να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις, χωρίς να εξαντλήσεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό. Πάντα υπάρχουν επιλογές…!

Παρθένος

Αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για να φανεί πόσο μπορούν να βοηθήσουν οι μικρές χειρονομίες, την ενίσχυση της σχέσης σου. Δεν απαιτούνται υπερβολικές ενέργειες… και υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορείς να εστιάσεις στον έρωτα και την οικειότητα με ευχάριστο κι αξέχαστο τρόπο. Υπενθυμίζοντας στο ταίρι σου πόσο ξεχωριστό είναι για σένα, μπορεί να δημιουργήσει υπέροχες καταστάσεις στη σχέση σου.

Ζυγός

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις, την επιρροή που έχεις στα ερωτικά σου τώρα. Κι αυτή μπορείς να την αξιοποιήσεις με πολλούς ευχάριστους τρόπους. Για να αποφύγεις τυχόν διαταραχές, επιβάλλεται να υιοθετήσεις μια ήρεμη τακτική προσέγγισης. Η ενίσχυση της σταθερότητας στην ερωτική σου ζωή θα χρειαστεί να ξεκινήσει από σένα. Εφάρμοσε λοιπόν επιλεκτικά την ενέργειά σου.

Σκορπιός

Μπορεί να αισθάνεσαι πως ακολουθείς λάθος προσέγγιση στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα μπορούσες να έχεις μια ξεκάθαρη ιδέα για όσα θέλεις να βιώσεις σε μια σχέση. Αν είσαι σε σχέση, τότε η ανησυχίες που είχες σε άλλους τομείς της ζωής σου, πρέπει να στραφούν στα βασικά, συμπεριλαμβανομένης της αγάπης και της φροντίδας του εαυτού σου. Επειδή προφανώς, τα είχες παραμελήσει τελευταία.

Τοξότης

Αν αισθάνεσαι καλύτερα μέσα σου, τότε θα λάμπεις κι εξωτερικά κάτι που θα αντιληφθεί αμέσως ο εραστής σου. Θα ανησυχείς λιγότερο για την εγκαρδιότητά σου… και θα αφήσεις να αναδυθούν σε πλήρη ισχύ οι παθιασμένες σου ιδιότητες. Η αύρα που εκπέμπεις θα κάνει ξεκάθαρο το πόσο ανοιχτόμυαλη και δεκτική είσαι στις καινούργιες ρομαντικές περιπέτειες. Μην διστάσεις να κάνεις τις προτάσεις σου.

Αιγόκερως

Αν η πίεση που δέχεσαι από άλλες περιοχές της ζωής σου προσθέτει καύσιμο στα συναισθήματά σου, τότε δες το σαν ένδειξη για να αφήσεις την καρδιά σου να σε καθοδηγήσει. Ο συναισθηματικός σου κόσμος, είναι το άνετο και ασφαλές καταφύγιο που χρειάζεσαι, και σου προσφέρει γλυκές και ήπιες αλληλεπιδράσεις, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου. Αγκαλιάζοντας την αγάπη και την υποστήριξη που έχεις στη διάθεσή σου, θα βοηθηθείς και σε τομείς εκτός της ερωτικής σου σφαίρας γιατί θα τους αντιμετωπίσεις με καλύτερη διάθεση.

Υδροχόος

Η φροντίδα των συναισθηματικών σου πληγών θα γίνει προτεραιότητα αυτό το διάστημα. Μπορεί να αντιμετωπίσεις ένα επώδυνο επεισόδιο από το παρελθόν ή κάτι που παραμένει άλυτο με τον εραστή σου. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να βυθιστείς πρώτα στα ευαίσθητα ή έντονα θέματα. Όλα είναι σχετικά με την αποδοχή, πως χρειάζεται να δώσεις οριστικό τέλος σε ό,τι σε απασχολεί. Το μόνο που πρέπει να λάβεις υπόψη είναι, πως αν υποκινήσεις οποιεσδήποτε συζητήσεις θα χρειαστεί λίγη προετοιμασία εκ των προτέρων.

Ιχθύες

Θα νιώσεις σίγουρη πως γνωρίζεις τι είναι καλύτερο για τον αγαπημένο σου. Όμως υπάρχει ο σωστός και ο λάθος τρόπος για να διατυπώσεις τις απόψεις σου. Κάτι που το ταίρι σου θεωρεί σωστό, εσύ πιστεύεις πως είναι ανακριβές και παραπλανητικό. Αν θέλεις να εξαφανίσεις το άγχος από τη σχέση σου, τότε δώσε την ευκαιρία στο ταίρι σου να μοιραστεί τις πεποιθήσεις ή τις απόψεις του. Αυτή η στάση, δε θα περάσει απαρατήρητη από το σύντροφό σου.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments