Αθλητισμός

Τέλος ο Πογιάτος

Τέλος ο Πογιάτος
Πογιάτος Παναθηναϊκός: Οι εμφανίσεις της πράσινης ομάδας στα τελευταία ματς μόνο καλές δεν ήταν, με αποτέλεσμα να επικρατεί «πονοκέφαλος» στη διοίκηση της ομάδας για το τι μέλλει γενέσθαι.

Τον στόχο να κάνει τον Παναθηναϊκό να παίζει διαρκώς καλύτερα, να χτίσει την ομάδα μέσα από τις νίκες και να επαναφέρει τους «πράσινους» εκεί που τους αξίζει, είχε τονίσει σε συνέντευξή του πρόσφατα, ο Ντάνι Πογιάτος.

Παράλληλα, είχε δηλώσει χαρούμενος που βρίσκεται στο «τριφύλλι», δίχως να νιώθει πίεση ενώ υποστήριξε πως η συνύπαρξή του με τον Ζόρντι Κρόιφ τον έκανε καλύτερο άνθρωπο και προπονητή. Όμως, οι εμφανίσεις της πράσινης ομάδας στα τελευταία ματς μόνο καλές δεν ήταν, με αποτέλεσμα να επικρατεί «πονοκέφαλος» στη διοίκηση της ομάδας για το τι μέλλει γενέσθαι.

Πολλά τα δημοσιεύματα για το αν θα συνεχίσει

Από την άλλη, τα δημοσιεύματα πολλά για το αν θα συνεχίσει ο Ντάνι Πογιάτος και σύμφωνα με τις πληροφορίες από το onsports και τον Τάσο Νικολογιάννη που «έσκασαν» το βράδυ της Κυριακής 11 Οκτωβρίου, φαίνεται πως τις επόμενες ημέρες τελειώνει η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Ντάνι Πογιάτος. Παράλληλα, άμεσο δεν είναι το «διαζύγιο» με τον Ρόκα, που όμως δεν θα έχει αρμοδιότητες.

Να θυμίσουμε πως ο Ντάνι Πογιάτος, ο Ισπανός προπονητής ποδοσφαίρου και προς το παρόν προπονητής του Παναθηναϊκού, έχει υπάρξει προπονητής των ομάδων νέων των Εσπανιόλ και Ρεάλ Μαδρίτης. Επίσης, ήταν ο προπονητής της Εθνικής Μπαχρέιν U18 ενώ υπήρξε και ο βοηθός προπονητή του Γιόρντι Κρόιφ στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η θητεία του όμως, στον Παναθηναϊκό αναμένεται πολύ σύντομα καθώς στις 21 Ιουλίου του 2020, υπέγραψε το διετές συμβόλαιο ως προπονητής της ελληνικής ομάδας.

Δήλωνε σίγουρος για το έργο του

Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε πως ο ίδιος δήλωνε σίγουρος για το έργο του και πίστευε ότι θα φανεί πολύ σύντομα. «Το να δώσω ένα χρονικό διάστημα για τον σύλλογο και τον κόσμο θα ήταν άδικο. Έτσι θα έβαζα πίεση σε όλους. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι σε κάθε προπόνηση πάμε ολοένα και καλύτερα. Μπροστά μας έχουμε ματς και προετοιμαζόμαστε για αυτά. Η ομάδα θα είναι έτοιμη. Η δουλειά που κάνουμε καθημερινά μου αρέσει πολύ και θα βγει στο γήπεδο», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments