Video

Δόμνα Μιχαηλίδου: Από πολύ μικρή ηλικία νόμιζα ότι ήμουν υιοθετημένη

Δόμνα Μιχαηλίδου: Από πολύ μικρή ηλικία νόμιζα ότι ήμουν υιοθετημένη
Δόμνα Μιχαηλίδου: Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αποκάλυψε επίσης, με τι χαλαρώνει στον ελεύθερό της χρόνο.

Καλεσμένη στην νέα πρωινή εκπομπή του Mega ήταν την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου η Ελληνίδα πανεπιστημιακός και υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη Δόμνα Μιχαηλίδου.

Στο καθεστώς των υιοθεσιών αλλά και σε κάποιες πτυχές της προσωπικής της ζωής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου. «Αυτό που διασφαλίσαμε είναι ότι εντός ενός έτους πλέον οι διαδικασίες της υιοθεσίας και της αναδοχής ολοκληρώνονται και επίσης με απόλυτη διαφάνεια», τόνισε.

Τι συνέβη και «πείστηκε» ότι είναι υιοθετημένη;

«Μια μονογονεϊκή οικογένεια μπορεί εξίσου να υιοθετήσει ή να γίνει ανάδοχη. Ομόφυλα και ετερόφυλα ζευγάρια μπορούν να κάνουν αναδοχή και όχι υιοθεσία εάν έχουν σύμφωνο συμβίωσης», προσέθεσε η Δόμνα Μιχαηλίδου. «Είμαι μοναχοκόρη και μου έλειπε πάρα πολύ μια αδελφή ή ένας αδελφός. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί είμαι μοναχοπαίδι. Το είχα ζητήσει και στους γονείς μου και στη γιαγιά μου, όταν ήμουν μικρή, να έχω ένα αδελφάκι. Αφού κατάλαβα ότι το αδελφάκι δεν πιάνει, ζήτησα ένα σκυλάκι , ούτε εκείνο έπιασε οπότε αποφάσισα ότι θα είμαι μοναχοπαίδι», ανέφερε η κα Μιχαηλίδου.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε το εξής: «Επίσης, μπορώ να πω πως από πολύ μικρή ηλικία, νόμιζα ότι ήμουν υιοθετημένη. Είχα έναν συμμαθητή στο δημοτικό ο οποίος μου είχε πει, Δόμνα είσαι υιοθετημένη και το είχα πιστέψει». «Οι γονείς μου ήταν μαζί 18 χρόνια πριν με κάνουν οπότε, λέω, δεν θα μπορούσαν να κάνουν ένα παιδί άρα υιοθέτησαν αλλά ήμουν πλήρως εντάξει με αυτό. Έλεγα πως αυτοί είναι οι γονείς μου, με αγαπάνε πάρα πολύ και το είχα πιστέψει» παραδέχθηκε με ειλικρίνεια.

Τέλος αποκάλυψε πως από τους δύσκολους ρυθμούς της πολιτικής χαλαρώνει με κουβέντα και γιόγκα. «Πάντα υπάρχουν φίλοι και ευτυχώς οι φίλοι έχουν τόση υπομονή γιατί ο χρόνος είναι λίγος. Η πολύ κουβέντα με εκτονώνει. Κάνω λίγο γιόγκα. Θέλω πολύ να πετυχαίνω πράγματα που κάνουν διαφορά στον κόσμο. Θέλω να κάνω οικογένεια, παιδιά, θέλω να δώσω αγάπη», απάντησε σε όλα όσα ρωτήθηκε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments