Αθλητισμός

Lebron James: Ζητάει τον σεβασμό που του ανήκει μετά την κατάκτηση του τίτλου

Lebron James: Ζητάει τον σεβασμό που του ανήκει μετά την κατάκτηση του τίτλου
Lebron James: Ο «Βασιλιάς» έχει ακούσει πολλά για τις επιλογές του με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Λέικερς.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που κατόρθωσε να κερδίσει το βραβείο του MVP με τρίτη διαφορετική ομάδα, πανηγύρισε το πρωτάθλημα μετά τη νίκη των Λος Άντζελες Λέικερς επί της Μαϊάμι Χιτ τα ξημερώματα της Δευτέρας (ώρα Ελλάδας) και ξέσπασε στις δηλώσεις του. «Θέλω τον καταραμένο σεβασμό που μου αξίζει», είπε, ανάμεσα σε άλλα, ο ηγέτης των «λιμνάνθρωπων».

Ο Λεμπρόν δήλωσε: «Σημαίνει πολλά αυτό που πετύχαμε. Είπα στην Τζίνι Μπας (σ.σ. ιδιοκτήτρια των Λέικερς) όταν ήρθα ότι θα φέρουμε ξανά τον σύλλογο στην θέση που του αξίζει. Ο παππούς της το έκανε για πολλά χρόνια και μετά ανέλαβε αυτή τα ηνία. Για εμένα, το να είμαι μέλος αυτού του ιστορικού οργανισμού είναι ένα απίστευτο συναίσθημα, όχι μόνο για τον εαυτό μου, αλλά και για τους συμπαίκτες μου, τον σύλλογο, τους προπονητές, τους γυμναστές και όλους όσοι είναι εδώ.

Απλώς θέλουμε τον σεβασμό που μας αξίζει. Ο Ρομπ (σ.σ. Πελίνκα, General Manager της ομάδας) θέλει τον σεβασμό που του αξίζει. Ο Φρανκ (σ.σ. Βόγκελ, προπονητής των Λέικερς) θέλει τον σεβασμό που του αξίζει. Ο σύλλογος θέλει τον σεβασμό που του αξίζει. Οι φίλοι των Λέικερς θέλουν τον σεβασμό που τους αξίζει. Και εγώ θέλω τον καταραμένο σεβασμό που μου αξίζει».

Να σημειώσουμε ότι ο Λεμπρόν έγινε μέλος μιας ακόμα «κλειστής» παρέας, όπως και ο συμπαίκτης του στους Λέικερς, Ντάνι Γκριν. Οι δύο παίκτες έχουν πάρει πλέον πρωτάθλημα με τρεις διαφορετικές ομάδες. Ο Τζέιμς έχει πάρει τον τίτλο και με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και τη Μαϊάμι Χιτ, ενώ ο Γκριν με τους Σαν Αντόνιο Σπερς και (πέρυσι) με τους Τορόντο Ράπτορς.  Οι υπόλοιποι που τα είχαν καταφέρει μέχρι τώρα να κάνουν κάτι τέτοιο είναι οι: Ρόμπερτ Χόρι (με τους Χιούστον Ρόκετς, Λος Άντζελες Λέικερς, Σαν Αντόνιο  Σπερς) και Τζον Σάλεϊ (Ντιτρόιτ Πιστονς, Σικάγο Μπουλς, Λος Άντζελες Λέικερς). Να θυμίσουμε ότι ο Σάλεϊ είχε φορέσει το 1996 τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments