Ελλάδα

Ελένη Ζαρούλια: Κάλεσε την αστυνομία – Την ενοχλούσαν οι δημοσιογράφοι

Ελένη Ζαρούλια: Κάλεσε την αστυνομία – Την ενοχλούσαν οι δημοσιογράφοι
Ελένη Ζαρούλια: Η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου είπε ότι την παρακολουθούν οι δημοσιογράφοι και την ενοχλούν.

Την αστυνομία κάλεσε η Ελένη Ζαρούλια, σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, προκειμένου να διώξει τους δημοσιογράφους που βρίσκονται κάτω από το σπίτι της. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega η Αστυνομία πήγε εκεί, πήρε στοιχεία από τους δημοσιογράφους και αποχώρησε. Η κ. Ζαρούλια είπε ότι την παρακολουθούν οι δημοσιογράφοι και την ενοχλούν.

Ανακλήθηκε με ΦΕΚ ο διορισμός της Ζαρούλια

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας υπέγραψε την ανάκληση του διορισμού της Ελένης Ζαρούλια ως μετακλητής υπαλλήλου στη Βουλή. Η απόφαση δημοσιεύτηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ), μετά τη διαπίστωση ότι η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου είχε ψευδώς βεβαιώσει την υπηρεσία, όπου κατέθεσε τα δικαιολογητικά και προβλεπόμενες βεβαιώσεις, ότι δεν έχει κώλυμα διορισμού.

Μετά από αυτή την εξέλιξη αυτή ο Πρόεδρος της Βουλής διαβιβάζει επίσης στον εισαγγελέα φάκελο με τον οποίο θα ζητά την ποινική αξιολόγηση για όποιο αδίκημα τυχόν έχει τελέσει η Ελένη Ζαρούλια κατά την υποβολή των δικαιολογητικών της στη Βουλή.

Ο Κώστας Τασούλας προχώρησε στην ανάκληση της απόφασης, αφού είχε ζητήσει και λάβει από την αρμόδια υπηρεσία της Βουλής το σύνολο του φακέλου διορισμού της κ. Ζαρούλια.

Δείτε το ΦΕΚ

Αντιδράσεις είχαν προκύψει ξανά για τον διορισμό της Ελένης Ζαρούλια αφού όπως φάνηκε δεν θα έπρεπε να είχε διοριστεί εξαρχής. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κυκλοφορήσει ανακοίνωση μετά από την αποκάλυψη από το ieidiseis.gr που σημείωνε ότι «με παράνομο τρόπο και μάλιστα με την αποδοχή ψευδούς ή ελλιπούς υπεύθυνης δήλωσης διόρισε ο Πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, την χρυσαγίτισσα, Ελένη Ζαρούλια, στη Βουλή».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Η αποκάλυψη ότι ο διορισμός της υπόδικης χρυσαυγίτισας Ζαρούλια ως μετακλητή ήταν εξαρχής παράνομος εκθέτει ανεπανόρθωτα τόσο την Προεδρία της Βουλής, την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη και το δήθεν επιτελικό τους κράτος. Οφείλουν σήμερα κιόλας να δώσουν στη δημοσιότητα την υπεύθυνη δήλωση της Ζαρούλια, στην οποία διαβεβαιώνει ότι δεν έχει παραπεμφθεί σε δίκη για κακούργημα, όπως προβλέπεται από το νόμο για τον διορισμό μετακλητών στη Βουλή.

Είτε η κα Ζαρούλια υπέβαλε ψευδή δήλωση και αυτή έγινε αποδεκτή, κάνοντας τα στραβά μάτια πέντε μέρες πριν την ιστορική δικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή ή αν δεν υπέβαλε καθόλου τότε προχώρησε η διαδικασία διορισμού της με ελλιπή στοιχεία και «πάγωσε» μετά το σάλο και τις σφοδρές αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Περιμένουμε άμεσα απαντήσεις από τη ΝΔ που συνεχίζει να ξεπλένει μέχρι και στο παρά πέντε της ανακοίνωσης των ποινών τους χρυσαυγίτες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments