Video

Πηγή Δεβετζή κορωνοϊός: «Είμαι καλά, έχουν αρχίσει να εμφανίζονται συμπτώματα»

Πηγή Δεβετζή κορωνοϊός: «Είμαι καλά, έχουν αρχίσει να εμφανίζονται συμπτώματα»
Πηγή Δεβετζή κορωνοϊός: «Είμαι καλά, αλλά αρχίζουν τα συμπτώματα και εμφανίζονται σιγά σιγά και είναι όντως αυτά που ακούμε», ανέφερε αρχικά η Ολυμπιονίκης.

Πριν λίγες ημέρες, η Πηγή Δεβετζή διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊο. Η γνωστή αθλήτρια, η οποία θα συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στο «Just The 2 Of Us», μίλησε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για το πώς εξελίσσεται η πορεία της υγείας της.

«Είμαι καλά, αλλά αρχίζουν τα συμπτώματα και εμφανίζονται σιγά σιγά και είναι όντως αυτά που ακούμε», ανέφερε αρχικά η Ολυμπιονίκης.

Και συνέχισε:

«Είχα την πρώτη μέρα δέκατα. Ξεκίνησα από 37.2, έφτασα μέχρι 38, αλλά είχα κάνει γυμναστική και σκέφτηκα ότι υπερθερμάνθηκε το σώμα μου και είναι φυσιολογικό. Δύο μέρες πριν είχα πονοκέφαλο και κράτησε τέσσερις συνεχόμενες μέρες. Μίλησα με τον γιατρό μου και πήγα για το τεστ που βγήκε θετικό. Κατευθείαν ενημέρωσα, και είναι ατομική μας ευθύνη αυτό, ειδικά εμείς που είμαστε πρόσωπα αναγνωρίσιμα».

Τέλος η Πηγή Δεβετζή είπε:

«Τα συμπτώματα που αντιμετωπίζω τώρα είναι ότι αρχίζω και χάνω λίγο τη γεύση μου και έχω και λίγο βήχα. Αυτά είναι τα συμπτώματα προς το παρόν. Σε γενικές γραμμές το περνάω ήπια, το περνάω στο σπίτι μου, πυρετό δεν έχω καθόλου».

Νώρίτερα σε ανάρτηση της στο Instagram, η Πηγή Δεβετζή έγραψε: «Όλοι μας πρέπει να έχουμε ατομική και συλλογική ευθύνη για να βγουμε υγιείς και ζωντανοί από όλη αυτή την μάστιγα που θερίζει τον πλανήτη μας! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας για την συμπαράσταση τις ευχές σας, τα μηνύματα σας και τα τηλέφωνα σας, είμαι ευγνώμων που τουλάχιστον θα περάσω αυτή την κατάσταση ελαφριά χωρίς να βρίσκομαι μέσα σε κάποιο νοσοκομείο όπως είναι κάποιοι συνάνθρωποί μας. Εύχομαι σε όλους αυτούς που έχουν χτυπηθεί μαζί με εμένα από τον COVID-19 να βγούμε νικητές».

Δείτε το βίντεο με την Πηγή Δεβετζή στο Ευτυχείτε:

Είπε επίσης πως ότι δεν θα συμμετέχει στην πρεμιέρα του J2US, αλλά το πιθανότερο είναι να επιστρέψει όταν αναρρώσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments