Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [13/10/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [13/10/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [13/10/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [13/10/20].

Κριός

Υπάρχει η κατάλληλη ατμόσφαιρα για φλερτ σήμερα, αλλά μην περιμένετε πολλά πράγματα. Θα κάνετε κάποιες συζητήσεις για ανώδυνα θέματα αλλά αν θέλετε πραγματικό έρωτα, θα πρέπει να περιμένετε μερικές μέρες.

Ταύρος 

Δεδομένης της παθιασμένης ενέργειας στην ατμόσφαιρα, μπορείτε να περάσετε τη μέρα με το ταίρι σας κάνοντας όλα όσα σας αρέσουν. Μπορείτε να γελάσετε πολύ, να φάτε όσο θέλετε και μετά να περάσετε το υπόλοιπο της νύχτας καίγοντας τις θερμίδες!

Δίδυμοι

Η μέρα θα φέρει το χαμόγελο στο πρόσωπό σας, χάρη στην υπέροχη ενέργεια που γεμίζει την ατμόσφαιρα. Σταματήστε για μια φορά να είστε σοβαροί, υπεύθυνοι, πειθαρχημένοι, φιλόδοξοι και σκεφτείτε τα συναισθήματα των άλλων. Πείτε τους πόσο τους αγαπάτε και προσπαθήστε να τους το αποδείξετε τις επόμενες είκοσι τέσσερις ώρες.

Καρκίνος

Μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη μέρα με έναν/μία ερωτικό σύντροφο, χωρίς να ανησυχείτε ότι θα το πάρει πολύ σοβαρά. Ενώ μπορείτε να ανταπεξέλθετε στη δέσμευση, το κάνετε σύμφωνα με τους όρους σας, κάτι που μερικές φορές προκαλεί αμφιβολίες στον/στην αγαπημένο/η σας.

Λέων 

Εάν μπορείτε, το απόγευμα παρευρεθείτε σε μία κοινωνική εκδήλωση. Αν και δεν θα βιώσετε στιγμές πάθους, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιον/α πολύ καλά σε προσωπικό επίπεδο και να εκτιμήσετε τα χαρίσματά του/της και την αίσθηση του χιούμορ του/της. Θα ανακαλύψετε όλα τα κοινά σας στοιχεία.

Παρθένος

Η μέρα ευνοεί τα ζητήματα σχέσεων. Μετά από πολύ καιρό νιώθετε αισιόδοξοι για την επίλυση ενός προβλήματος με το ταίρι σας. Επίσης τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να σχεδιάσετε να κάνετε κάτι διασκεδαστικό μαζί. Ίσως είναι καλή ιδέα να προγραμματίσετε μια ρομαντική απόδραση αυτό το σαββατοκύριακο.

Ζυγός 

Αν τον τελευταίο καιρό πιέζεστε πολύ στην δουλειά, σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να σχεδιάσετε μια απόδραση με τον/την αγαπημένο/η σας. Ίσως χρειαστεί να το κρατήσετε μυστικό, καθώς κάποια άτομα από το περίγυρό σας μπορεί να προσπαθήσουν να σας πείσουν ότι τα προβλήματά τους είναι πιο σημαντικά από την ηρεμία σας.

Σκορπιός

Η μέρα ευνοεί ιδιαίτερα την ερωτική σας ζωή. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε νέες γνωριμίες, ειδικά αν ψάχνετε σχέση καθώς οι άλλοι είναι πολύ δεκτικοί. Επωφεληθείτε από την εύνοια της τύχης.

Τοξότης 

Το ταίρι σας έχει την διάθεση να σας κακομάθει σήμερα. Όχι όμως με τον τρόπο που θα θέλατε. Στην πραγματικότητα, μπορεί να τον θεωρήσετε υπερβολικά εγκεφαλικό. Παρ ‘όλα αυτά, ακόμα κι αν αισθάνεστε ότι ανακατεύεστε όταν σας διαβάζει το αγαπημένο του ποίημα, προσπαθήστε τουλάχιστον να δείξετε λίγη εκτίμηση.

Αιγόκερως

Η μέρα φέρνει μαζί της την ευκαιρία να κάνετε κάτι ξεχωριστό με τον/την αγαπημένο/η σας. Εάν και οι δύο έχετε υποστεί πολλή πίεση τον τελευταίο καιρό, τότε αξιοποιήστε αυτή την υπέροχη ενέργεια για να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί. Πηγαίνετε κάπου όπου μπορείτε να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε και να επανασυνδεθείτε.

Υδροχόος

Η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά. Μερικές φορές είναι απαραίτητο να επανακτήσετε την αίσθηση της ισορροπίας εάν δεν περνάτε αρκετό χρόνο με το ταίρι σας. Η σημερινή είναι μια ευνοϊκή μέρα για να αφήσετε τα καθήκοντά σας στην άκρη και να επικεντρωθείτε στον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας.

Ιχθύες

Η μέρα φέρνει μια αίσθηση αισιοδοξίας στη ζωή και τις σχέσεις σας. Εάν τον τελευταίο καιρό αισθανόσασταν πιεσμένοι από γεγονότα που δεν μπορούσατε να ελέγξετε, χρησιμοποιήστε τη θετική ενέργεια της μέρας για να χαλαρώσετε, να ξεχάσετε τις ανησυχίες και τα προβλήματά σας και να περάσετε χρόνο με το έτερον ήμισυ.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments