Lifestyle

Θα κοκκίνιζε και ο Μικρούτσικος: Η σκηνή που δεν έπρεπε ποτέ να βγει στον αέρα του Big Brother [vid]

Θα κοκκίνιζε και ο Μικρούτσικος: Η σκηνή που δεν έπρεπε ποτέ να βγει στον αέρα του Big Brother [vid]
Είναι απίστευτο το τι κάνουν οι παίκτες για λίγη τηλεθέαση.

Άλλη μια σκηνή που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων προστέθηκε στην ιστορία της «εκπαιδευτικής» τηλεόρασης που έχουν αναλάβει να φέρουν εις πέρας οι «εγκέφαλοι» του Σκάι και η παραγωγή του «Big Brother». Μετά τις εικόνες με τα στρινγκ και τα οπίσθια της πληθωρικής Αφροδίτης και το στριπτίζ της αοιδού Σοφίας Δανέζη στο δωμάτιο των γυναικών, οι δύο παίκτριες, που φάινεται να μονοπωλούν το σπίτι προσπαθώντας να ανεβάσουν και τα πεσμένα νούμερα τηλεθέασης, ξαναχτύπησαν. Σε μια σκηνή που θα κοκκίνιζε και ο Ανδρέας Μικρούτσικος και δεν θα έπρεπε ποτέ να βγει στον άερα του Big brother. Το κοινό έπρεπε να παρακολουθήσει λοιπόν τα παθιασμένα φιλιά μεταξύ γυναικών μπροστά στις κάμερες και στα αδηφάγα μάτια των υπόλοιπων παικτών.

Αφροδίτη και Σοφία, που έχουν μπει στο πετσί του «ρόλου» τους, αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα για να δώσουν άλλο ένα σόου, με αφορμή ένα παιχνίδι που παιζόταν ανάμεσα στους παίκτες. Έτσι, δίχως κανέναν ενδοιασμό, δεν αρνήθηκαν την πρόκληση των συμπαικτών τους και άρχισαν να επιδίδονται σε παθιασμένα φιλιά στο στόμα. Όπως αναφέρει και η Espresso, η τραγουδίστρια, που μπήκε στο «Big Brother» με προφανή σκοπό να γίνει γνωστή στο πανελλήνιο, μπας και κλείσει κάνα νυχτοκάματο , χίμηξε πάνω στο plus size μοντέλο και δεν ξεκολλούσε τα χείλη της από πάνω του. Όσο για την Αφροδίτη, έκανε τάχα πως δεν ήθελε, αλλά δεν έπεισε, είναι η αλήθεια, κανέναν!

Η Αφροδίτη και η Σοφία έχουν έρθει πολύ κοντά φιλικά και περνούν πολύ χρόνο μαζί, έτσι δεν ήταν δύσκολο να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού που παίζανε. Μάταια προσπαθούσε να φύγει από το στόμα της ξανθιάς τραγουδίστριας Σοφίας, το plus size μοντέλο Αφροδίτη. Την είχε αρπάξει όπως βλέπετε και στο βίντεο και δεν ξεκολλούσε τα χείλη της από πάνω της.

Όπως, όμως δείχνουν τα νούμερα τηλεθέασης, ακόμη και στο live του το ριάλιτι του Μεγάλου Αδελφού δεν μπορεί να ενθουσιάσει το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο πλέον ξέρει και ξεχωρίζει τα “τηλεοπτικά σκουπίδια”. Βέβαια εκείνοι που το φυσάνε και δεν κρυώνει είναι οι ιθύνοντες του Σκάι οι οποίοι έχουν δαπανήσει τουλάχιστον 5 εκατομμύρια ευρώ, όπως έχει γραφτεί, χωρίς το ριάλιτι να φέρνει τα αναμενόμενα νούμερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments