Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [14/10/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [14/10/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [14/10/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [14/10/20].

Κριός

Οι άνεμοι της αλλαγής που διαπερνούν γενικά τον κόσμο σου, είναι δύσκολο να αγνοηθούν. Όμως η επίδραση που έχουν στην ερωτική σου ζωή, δε χρειάζεται να σε ανησυχεί. Ξέρεις πού το παίζεις εκ του ασφαλούς και πού επιλέγεις να ρισκάρεις, τώρα. Αν είσαι πρόθυμη να βγεις από τη ζώνη άνεσης της σχέσης σου αυτό το διάστημα, θα οδηγηθείς σε μια περιπέτεια που μπορείς να ζήσεις. 

Ταύρος

Οι ιδέες που έχεις για την ερωτική σου ζωή θα σε οδηγήσουν σε μια καινούργια αφύπνιση. Μπορείς επίσης να δεις το βάθος και το νόημα σε ό,τι μέχρι τώρα έβλεπες πολύ επιφανειακά και χαλαρά. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αποδεχτείς μερικές ουσιαστικές αλήθειες. Ένα νέο παθιασμένο κεφάλαιο θα ξεκινήσει….. όταν το κάνεις. 

Δίδυμοι

Ακόμα κι αν υπάρχει μια αδιαμφισβήτητη κατανόηση για ένα ρομαντικό ζήτημα ή αν δεν χρειάζεται να κάνεις κάποιο επαναπροσδιορισμό, θα νιώσεις πως πρέπει να επικεντρωθείς στην αντιμετώπιση και την επίλυσή του τώρα. Ίσως χρειαστεί επίσης να συγκεντρώσεις τις σκέψεις σου και να βεβαιωθείς πως υποστηρίζονται από γεγονότα, πριν κινηθείς. Ετοιμάσου επίσης να δεις, ποιες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν. 

Καρκίνος

Μπορεί να έχεις εφαρμόσει ή εξακολουθείς να εφαρμόζεις εμπειρίες από το ερωτικό σου παρελθόν, που παίζουν ρόλο στην επαναφορά ή τον επαναπροσδιορισμό των παθιασμένων σου στόχων. Υιοθετείς νέες και επεκτεινόμενες προοπτικές στα ερωτικά σου θέματα. Αυτά θα φέρουν νέα επίπεδα ενέργειας στο σχηματισμό ή την ενίσχυση της σχέσης σου. Αγκαλιάζοντας την ευκαιρία να φέρεις ένα νέο επίπεδο ειλικρίνειας στο δεσμό σου, θα πετύχεις μια ευχάριστη και παθιασμένη πρόοδο.

Λέων

Κάθε δράμα που μπαίνει τώρα στην ερωτική σου ζωή, πιθανόν να είναι περισσότερο δύσκολο ή ενοχλητικό…. παρά ευχάριστο. Υπάρχουν όμως τρόποι για να μετατρέψεις την ένταση που επικρατεί, σε κάτι πιο ήπιο ή συμπονετικό. Μπορεί να κάνεις ένα θαρραλέο βήμα, που δε θα αφήσει καμιά αμφιβολία στο ταίρι σου, για την ικανότητα που έχεις να δημιουργείς θετικό περιβάλλον, όπου χρειάζεται.

Παρθένος

Ακόμα κι αν φαίνεται πως ένα κύμα αναταραχής έχει χτυπήσει την ερωτική σου ζωή, έχεις τη δύναμη να αξιοποιήσεις θετικά την αλλαγή ενέργειας. Προς το παρόν, εμπιστέψου πως το μέλλον θα είναι φωτεινό αν κινηθείς αργά και προσεκτικά. Έχεις δύναμη και πάθος! Γι’ αυτό πίστεψε, πως το σύμπαν θα σε υποστηρίξει. 

Ζυγός

Ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου, τα ερωτικά σου θέματα θα φαίνονται άβολα ή ασταθή τώρα. Προσπάθησε να εστιάσεις στο πώς αλλάζουν ορισμένες ρομαντικές προτεραιότητες. Μπορεί η ανάγκη προσαρμογής σ’ αυτές, να δημιουργεί μια αβάσιμη αίσθηση ανασφάλειας. Κάνοντας σημαντικές αλλαγές ή βελτιώσεις θα πρέπει να αντιμετωπίσεις νέα και πιθανώς πιο έντονα συναισθήματα. Αλλά ξέρεις, πως μπορείς να τα διαχειριστείς θαυμάσια! 

Σκορπιός

Γνωρίζεις πού έχει γίνει κουραστική η σχέση σου και θ’ αποφασίσεις να μειώσεις τη μονοτονία. Η πλήξη μπορεί να σε οδηγήσει στην προσπάθεια αλλαγής των παθιασμένων προοπτικών σου. Οι μελλοντικοί προσωπικοί σου στόχοι θα εξακολουθούν να φαίνονται μακρινοί, όσο εσύ παραμένεις στη ζώνη άνεσης του δεσμού σου. Οι αλλαγές που θέλεις να πραγματοποιήσεις, είναι τολμηρές και μεγάλες. Άφησέ τες να σε εμπνεύσουν!

Τοξότης

Μπορεί ένα μείγμα παθιασμένων συναισθημάτων και ενεργειών, να σου δώσουν το θάρρος που χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις κάποιες μισοτελειωμένες ερωτικές καταστάσεις από το παρελθόν. Ξέρεις πόσο βαριές έχουν γίνει ορισμένες συναισθηματικές αποσκευές. Επικεντρώσου με απόλυτη πίστη στη μελλοντική ερωτική σου ζωή. Πίστεψε στην εσωτερική σου δύναμη, γιατί θα φέρει τις αλλαγές που επιθυμείς. 

Αιγόκερως

Τα ερωτικά σου θέματα θα έχουν μια πιο φιλόδοξη χροιά τώρα. Παρόλο που θα είσαι εξαιρετικά πρόθυμη και προετοιμασμένη να δεις αν μπορείς να ξεπεράσεις τις προσδοκίες σου, είναι εξίσου σημαντικό να μην αντιμετωπίζεις την ερωτική σου ζωή σαν επιχείρηση. Καλύτερα χρησιμοποίησε τη σοφία από τις εμπειρίες σου και εφάρμοσέ την σε ό,τι εξελίσσεται τώρα. Αυτό θα σε βοηθήσει να συγκρατήσεις την ανυπομονησία σου. 

Υδροχόος

Επικρατεί μια δυσάρεστη ή πιθανώς οδυνηρή εξέλιξη στα ερωτικά σου. Η καλύτερη επιλογή για σένα θα είναι να απομακρυνθείς από το χάος ή το δράμα που εξελίσσεται, αντί να αμυνθείς… ή να κινηθείς επιθετικά. Δεν χρειάζεται να αποδεχτείς ό,τι σε κάνει να νιώθεις άβολα τώρα. Το να απομακρυνθείς…..είναι σημάδι δύναμης και όχι αδυναμίας. 

Ιχθύες

Η φροντίδα του εαυτού σου θα αποσπάσει την εστίασή σου από τα εργασιακά σου θέματα. Ο ποιοτικός χρόνος που περνάς με τον εαυτό σου αξιοποιεί τουλάχιστον ένα δημιουργικό σου ταλέντο.. κι αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο. Ένα ευχάριστο αποτέλεσμα που προέρχεται από την αξιοποίηση της εμπνευσμένης ενέργειάς σου, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου. Μ’ αυτό τον τρόπο, η ευχαρίστηση της καρδιάς σου θα γίνει υπέροχα εύκολη!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments