Αθλητισμός

Ελ Καντουρί ΠΑΟΚ: Ξεκίνησαν οι συζητήσεις για το συμβόλαιο

Ελ Καντουρί ΠΑΟΚ: Ξεκίνησαν οι συζητήσεις για το συμβόλαιο
Ελ Καντουρί ΠΑΟΚ: Ο «Δικέφαλος» έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον παίκτη, αλλά η «δουλειά» έχει δρόμο ακόμη.

Είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ έχει στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων του την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ομάρ Ελ Καντουρί. Όπως αναφέρει το sdna.gr, οι δύο πλευρές έχουν κάνει τις πρώτες συζητήσεις με φόντο την επέκταση της συνεργασίας τους, επιθυμούν να συνεχίσουν την κοινή πορεία τους αλλά η υπόθεση έχει ακόμη δρόμο.

Μέσα από τις φετινές του εμφανίσεις, ο Ομάρ Ελ Καντουρί είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του ΠΑΟΚ. Ο ίδιος έχει θέσει ψηλά τον πήχη και έτσι έχει… σηκωθεί μεγάλη συζήτηση γύρω από το όνομά του. Εδώ και καιρό έχει ανοίξει μια συζήτηση περί ανανέωσης του συμβολαίου του Μαροκινού με τον ΠΑΟΚ δεδομένου πως η συνεργασία τους ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Όπως είπε ο Όλαφ Ρέμπε κατά τη διάρκεια της χθεσινής (14/10) συνέντευξης Τύπου: «Με τον Μαροκινό χαφ έχουν υπάρξει κάποιες επαφές για την παράταση της παραμονής του στην ομάδα», κάτι που επιβεβαιώνεται και από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να προχωρήσουν φέτος σε πωλήσεις παικτών, τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονταν το επόμενο καλοκαίρι και οι πιθανότητες για ανανέωση ήταν ελάχιστες. Ο Καντουρί βρέθηκε έξω από αυτή τη διαδικασία δεδομένου πως και ο Αμπέλ Φερέιρα ποντάρει πολλά στην ποιότητα και την εμπειρία του. Με δεδομένο πως τον Ιανουάριο, τα δεδομένα της υπόθεσης του 30χρονου χαφ αλλάζουν, μπαίνοντας στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του, ΠΑΟΚ και Καντουρί έχουν κάνει κάποιες πρώτες επαφές προκειμένου να δουν αν συμβαδίζουν τα «θέλω» τους.

Αυτό που προκύπτει και από τις δύο πλευρές είναι πως επιθυμούν να συνεχίσουν μαζί, ωστόσο, η υπόθεση έχει ακόμη δρόμο τόσο με φόντο το οικονομικό αλλά και τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου.

Ετοιμάζεται για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο «Δικέφαλος» συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς με την ΑΕΚ. Την Πέμπτη (15/10) το βάρος έπεσε στον τομέα της επιθετικής τακτικής. Μετά την απαραίτητη προθέρμανση και rondo, ακολούθησαν ασκήσεις ανάπτυξης με ζώνες. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα και εξειδικευμένη δουλειά σε χωριστά γκρουπ. Ο Χοσέ Κρέσπο είναι ο μοναδικός παίκτης που στον οποίο δεν υπολογίζει ο Αμπέλ Φερέιρα. Ο Ισπανός συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα σε γήπεδο και γυμναστήριο. Την Παρασκευή (16/10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments