Lifestyle

Η Ρασέλ του GNTM έχει τον πιο “καυτό” λογαριασμό στο Instagram

Η Ρασέλ του GNTM έχει τον πιο “καυτό” λογαριασμό στο Instagram
Είναι σίγουρα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του φετινού GNTM.

Η Θεοδώρα ή όπως τη φωνάζουν όλοι Ρασέλ από το GNTM, είναι 24 ετών και κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και τις Σεϋχέλλες. Η Ρασέλ έχει γίνει γνωστή μέσα από το ριάλιτι μόδας, ωστόσο πριν από αυτό ήταν αρκετά ενεργή στα social media με τις αναρτήσεις να προκαλούν “εγκεφαλικά” στους ακολούθους της. Ειδικά οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες με τις αποκαλυπτικές λήψεις, δεν περνούν από κανέναν απαρατήρητες. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η Ρασέλ διαθέτει έναν από τους πιο “καυτούς” λογαριασμούς στο instagram.

Στο παρελθόν έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι και έχει εμφανιστεί δίπλα σε καταξιωμένα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως η Άντζελα Δημητρίου, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Βαλάντης και η Φανή Δρακοπούλου. Πλέον δραστηριοποιείται στο χώρο των πωλήσεων.

Η Ρασέλ από το GNTM αγαπά πολύ όλες τις πλευρές της μόδας και παλιότερα διατηρούσε και δική της σειρά με μαγιό. Με το modelling έχει ασχοληθεί μόνο ερασιτεχνικά και το GNTM θα είναι η πρώτη επαγγελματική επαφή με το χώρο. Τη σαγηνεύει ο χώρος της τηλεόρασης και όπως δηλώνει θα ήθελε να γίνει η Ελληνίδα Oprah Winfrey. Είναι δυναμική, εξωστρεφής και δεν φοβάται να πει αυτά που σκέφτεται. Μπαίνει αποφασισμένη στο διαγωνισμό του GNTM να υπερπηδήσει κάθε εμπόδιο, που θα βρεθεί μπροστά της.

Η Θεοδώρα Ράσελ εμφανίστηκε αποφασισμένη να ασχοληθεί με το χώρο του μόντελινγκ στις οντισιόν του Greece’s Next Top Model. Στη συνέχεια με αυτοπεποίθηση κατάφερε να περάσει στο σπίτι του δημοφιλούς ριάλιτι μόδας. Παρότι εντυπωσίασε τους κριτές με τις φωνητικές της ικανότητες, η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά ότι η μόδα είναι “όλη της η ζωή”. Από την είσοδό της στο σπίτι του GNTM απασχόλησε τους χρήστες των social media με τα καυστικά σχόλια της για κάποιους συμπαίκτες της στο παιχνίδι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments