Video

Dexter: Επιστρέφει για μια ακόμα σεζόν το 2021

Dexter: Επιστρέφει για μια ακόμα σεζόν το 2021
Dexter: Πρόκειται για τη σειρά που κέρδισε επάξια την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού, λόγω πλοκής, εξαιρετικού cast και υπέρτατων ανατροπών.

Το «Dexter», μια από τις σειρές που αγαπήθηκε τρομερά από το τηλεοπτικό κοινό, αναμένεται να επιστρέψει για μια ακόμα σεζόν, την ένατη προσφέροντας δέκα ολοκαίνουρια επεισόδια, μετά από οχτώ σεζόν γεμάτες τρελή δράση και κυνηγητό μεταξύ αστυνομίας και κακοποιών.

Πρόκειται για αμερικάνικη, δραματική τηλεοπτική σειρά με επίκεντρο τον Ντέξτερ Μόργκαν (Dexter Morgan), ο οποίος εργάζεται σαν τεχνικός ανάλυσης διασποράς αίματος στα αιματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας του Μαϊάμι και τα βράδια μετατρέπεται σε ψυχοπαθή δολοφόνο. Η σειρά έκανε πρεμιέρα την 1η Οκτωβρίου 2006, στο Showtime και είναι τοποθετημένη στο Μαϊάμι, όντας βασισμένη σε μεγάλο βαθμό στο μυθιστόρημα «Darkly Dreaming Dexter» (Τα σκοτεινά όνειρα του Ντέξτερ) του Τζεφ Λίντσεϊ, το πρώτο της σειράς βιβλίων Dexter.

Ωστόσο, οι επόμενες σεζόν εξελίσσονταν ανεξάρτητα από τα βιβλία του Λίντσεϊ. Όσο για την πλοκή, ο Dexter δολοφονεί έχοντας ως βάση τον «Κώδικα του Χάρι», ένα σύνολο ηθικών κανόνων και διαδικασιών, επινοημένες από τον θετό του πατέρα Χάρι Μόργκαν (αστυνομικό του Μαϊάμι) για να βεβαιωθεί ότι δεν θα συλληφθεί και για να διασφαλίσει ότι θα δολοφονεί μόνο άλλους δολοφόνους. Ο Χάρι εκπαίδευσε ακόμα τον Dexter ώστε να αλληλεπιδρά πειστικά με τους υπόλοιπους ανθρώπους πάρα τη διασχιστική ψυχική του ασθένεια, για την οποία ο Χάρι πίστευε ότι είναι ψυχοπάθεια, και η οποία προέκυψε όταν ο Dexter έγινε μάρτυρας της βίαιης δολοφονίας της βιολογικής του μητέρας, Λόρα Μόουσερ (Laura Moser).

Πρόκειται για τη σειρά που κέρδισε επάξια την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού, λόγω πλοκής, εξαιρετικού cast και υπέρτατων ανατροπών, ενώ θεωρείται μια από τις κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές που ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή της, καθώς το δίκτυο Showtime επιβεβαίωσε πως θα δούμε νέα σεζόν για το Dexter μέσα στην επόμενη χρονιά, δηλαδή το 2021. Θυμίζουμε πως πέρασαν πάνω από πέντε χρόνια από την προβολή του αρκετά αμφιλεγόμενου φινάλε, αλλά τόσο ο πρωταγωνιστής Michael C. Hall όσο και ο δημιουργός Clyde Phillips θεωρούν πως έχουν να δώσουν κάτι ακόμα στους φίλους της σειράς.

Πάντως, τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2021 και η προβολή τους πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο της επόμενης χρονιάς. Όπως δήλωσε ο Gary Levin, πρόεδρος του Showtime, «το Dexter είναι μια ιδιαίτερη τηλεοπτική σειρά με εκατομμύρια φίλους σε όλο τον κόσμο και αποτέλεσε ορόσημο για την επιτυχία του δικτύου μας. Θα επιστρέφαμε σε αυτόν τον μοναδικό χαρακτήρα μόνο εάν πραγματικά άξιζε τον κόπο και είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω πως οι Clyde Phillips και Michael C. Hall έχουν βρει τον τρόπο για να τα καταφέρουν»!

«Όσοι έχετε παρακολουθήσει τις 8 σεζόν του Dexter γνωρίζετε πολύ καλά τι συνέβη στο τέλος. Για τους υπόλοιπους, είναι μια καλή συγκυρία να δώσετε μια ευκαιρία στον φίλτατο serial killer που ακολουθεί έναν δικό του κώδικα για να βγάζει το… κακό από μέσα του», προσέθεσε.

Ακολουθεί η ανάρτηση Twitter για το «Dexter»: 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments