Αθλητισμός

Ελ Καντουρί συμβόλαιο: Τι ισχύει για τον Μαροκινό παίκτη

Ελ Καντουρί συμβόλαιο: Τι ισχύει για τον Μαροκινό παίκτη
Ελ Καντουρί συμβόλαιο: Και ο Όλαφ Ρέμπε διευκρίνισε όσα σημεία απαιτούσαν αποσαφήνιση μετά την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σε μια μεγάλης χρονικής διάρκειας συνέντευξη Τύπου, ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής Όλαφ Ρέμπε απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και έδωσε το στίγμα των σκέψεων του για το αγωνιστικό σκέλος της ομάδας της Θεσσαλονίκης, διευκρινίζοντας όσα σημεία απαιτούσαν αποσαφήνιση μετά την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ένα από αυτά είναι τα συμβόλαια τόσο του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο Κρέσπο όσο και του Ομάρ Ελ Καντουρί που ολοκληρώνονται το προσεχές καλοκαίρι. «Σίγουρα, θα μιλήσουμε με τον Ομάρ για την ανανέωση του συμβολαίου του, ήδη έχουμε συζητήσεις. Σίγουρα θα έχει προσφορές, αλλά εμείς θα κάνουμε το καλύτερο μας. Ο Κρέσπο αποτελεί πρότυπο και θα κάνουμε επίσης ό,τι καλύτερο μπορούμε. Προσπαθούμε κάθε ποδοσφαιριστή να τον αντιμετωπίζουμε με σεβασμό».

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από τον «Agent Greek» στο Sportime της Παρασκευής (16 Οκτωβρίου), ο Μαροκινός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος στην ομάδα του ΠΑΟΚ, βρίσκεται στο «χαρτί». Άλλωστε, αν αυτό δεν ίσχυε, θα είχε φύγει για Ιταλία αν και όπως αναφέρεται, αν ο Ελ Καντουρί δεν πάρει πάλι επταψήφιο ποσό, δεν ‘εχει διάθεση να ανανεώσει. Σκοπός λοιπόν, στον ΠΑΟΚ είναι να δείξουν πως μπαίνουν από τώρα σε διαδικασία «κουβέντας».

Από το 2017 στον ΠΑΟΚ

Θυμίζουμε πως στις 24 Αυγούστου 2017, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την υπογραφή του Μαροκινού μέσου, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα. Στις 14 Απριλίου 2018, σημείωσε το πρώτο του γκολ στη Σούπερλιγκ, στην εντός έδρας νίκη με 3-1 επί του Πανιωνίου. Την πρώτη του χρονιά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έφτασε στην κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος. Ο τελικός μεταξύ ΠΑΟΚ και Α.Ε.Κ. διεξήχθη στο γήπεδο ΟΑΚΑ, με τον δικέφαλο του βορρά να επικρατεί με σκορ 2-0. Ο ίδιος δεν αγωνίστηκε.

Την επόμενη σεζόν είχε σαφώς πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα και πήρε πολλές ευκαιρίες από τον προπονητή του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου. Ωστόσο, κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, υπήρχαν έντονες φήμες για πιθανή μεταγραφή του στην ιταλική Πάρμα, ύστερα όμως από εισήγηση του Λουτσέσκου και του Ιβάν Σαββίδη, έμεινε τελικά στον σύλλογο και στο φινάλε της σεζόν πανηγύρισε το νταμπλ, αφού η ομάδα του ΠΑΟΚ, πέρα από το πρωτάθλημα κατέκτησε και το κύπελλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments