Video

Γυναίκα πλάκωσε στο ξύλο άνδρα που την παρενόχλησε στον δρόμο: «Τα έβαλες με τον λάθος άνθρωπο» [vid]

Γυναίκα πλάκωσε στο ξύλο άνδρα που την παρενόχλησε στον δρόμο: «Τα έβαλες με τον λάθος άνθρωπο» [vid]
Η κυρία Λι, όπως αναφέρεται καθώς δεν θέλει να αποκαλύψει το πραγματικό της όνομα, εμφανίζεται στο βίντεο να χτυπά και να κλωτσάει τον άνδρα.

Με λάθος γυναίκα πήγε και τα έβαλε ένας άντρας στην Κίνα. Τι συνέβη; Την παρενόχλησε στη μέση του δρόμου και εκείνη αντιστάθηκε, όπως είναι φυσικό, προκειμένου να προστατέψει τον εαυτό της. Σύμφωνα με την ίδια την κυρία Λι, όπως κατονομάζεται καθώς δεν θέλει να αποκαλύψει το πραγματικό της όνομα, ο άντρας άγγιξε στα απόκρυφα σημεία της με αποτέλεσμα εκείνη να μην το ανεχθεί και να αρχίσει να τον χτυπάει.

Όπως φαίνεται στο χαρακτηριστικό βίντεο από κάμερες ασφαλείας, μόλις η κυρία Λι ένιωσε το χέρι του πάνω της, άρχισε να τον χτυπάει και να τον κλωτσάει. Σύμφωνα με τις αρχές, ο δράστης προσπάθησε να αντισταθεί και να ανταποδώσει τα χτυπήματα στη γυναίκα, όμως εκείνη του είπε «τα έβαλες με τον λάθος άνθρωπο». Σημειώνεται, πως η παρενόχληση συνέβη μεσημέρι.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 48χρονο, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση 15 ημερών μετά από διερεύνηση του περιστατικού το Σάββατο στο Γιτσάνγκ της επαρχίας Χουμπέι της κεντρικής Κίνας. Η κυρία Λι χαρακτηρίστηκε ως «παράδειγμα» από τις κινεζικές αρχές αφού κατάφερε να αποκρούσει έναν άνδρα.

Δείτε το βίντεο με το περιστατικό και θα καταλάβετε τι συνέβη:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments