Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για εξτρέμ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για εξτρέμ
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για εξτρέμ

Τα πάνω… κάτω έχουν έρθει στον Παναθηναϊκό ενώ, όπως μαρτυρούν οι τελευταίες κινήσεις της διοίκησης, στοχεύουν στη βελτίωση των συνθηκών προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό.

Οι συνεχείς ήττες και οι κακές εμφανίσεις που έκαναν οι «πράσινοι» ώθησαν τους αρμόδιους να… εξαφανίσουν τόσο τον Τσάβι Ρόκα όσο και τον Ντάνι Πογιάτος, με σκοπό τις δραστικές αλλαγές στο εσωτερικό της ομάδας ως προς το τεχνικό μοντέλο, όμως. Αυτές οι τροποποιήσεις ωστόσο, φέρνουν και μεταγραφικό «αέρα» στο Κορωπί.

Και μπορεί η διοίκηση να πήρε πάνω της το θέμα «Μαουρίσιο» και να έφερε παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά μα παράλληλα υπάρχουν επαφές με τον Ρουμάνο για την επόμενη ημέρα. Ξεκάθαρη εικόνα δεν έχει και μάλλον ένα… βουνό τον περιμένει αλλά ήδη παρακολούθησε ματς της ελληνικής ομάδας και εντόπισε αδυναμίες, όπως προανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ από το trifilara.

Για την θέση του Σάντσες η αναιμική παρουσία του μέχρι τώρα μαζί με το γεγονός πως ο Αντονίτο ελέω υγείας δεν έχει προσφέρει, έφεραν στο προσκήνιο θέμα δεύτερου μπακ. Μάλιστα, το όνομα που προτάθηκε, είναι αυτό του Koστάνζα, του 22χρονου Βραζιλιάνου μπακ της Μποταφόγκο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος. Όμως, τρεις παράμετροι κρίνουν το θέμα για εξτρέμ.

Ο πρώτος λόγος σχετίζεται με το αν ο Μπόλονι ανάψει πράσινο…φως και αποδειχτεί σίγουρος για την κίνηση, εφόσον δει και προπονήσει την ομάδα. Η δεύτερη παράμετρος αφορά στον Μολό. Εφόσον ενεργοποιηθεί και πείσει θα αποτελέσει εσωτερική μεταγραφή. Και τρίτον έχει να κάνει με τη διάθεση της διοίκησης που έχει δείξει πως όταν χρειάζεται, δίνει όπως αναφέρει το δημοσίευμα του trifilara.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments