Lifestyle

Μπέττυ Μαγγίρα: Το νέο επαγγελματικό βήμα – Ανάμεσα σε ΣΚΑΙ, ΑΝΤ1 και Mega

Μπέττυ Μαγγίρα: Το νέο επαγγελματικό βήμα – Ανάμεσα σε ΣΚΑΙ, ΑΝΤ1 και Mega
Μπέττυ Μαγγίρα: Για ένα δυνατό τηλεοπτικό comeback φαίνεται πως ετοιμάζεται η παρουσιάστρια και ηθοποιός.

Τρία φαίνεται πως είναι τα κανάλια που διεκδικούν την Ελληνίδα παρουσιάστρια, ηθοποιός και πρώην μοντέλο Μπέττυ Μαγγίρα

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Secret των Παραπολιτικών, η Μπέττυ Μαγγίρα είναι η βασική υποψήφια για την παρουσίαση του νέου ριάλιτι μαγειρικής που σκέφτεται να λανσάρει ο ΣΚΑΙ ως απάντηση στο MasterChef του STAR και σε συνεργασία με την εταιρεία του Τούρκου παραγωγού, Ατσούν Ιλιτσαλί. Βέβαια, οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν το αμέσως επόμενο διάστημα, προκειμένου να κερδηθεί ο ανάλογος χρόνος, ενώ το project θα βασίζεται στο φορμάτ του «Κάτι Ψήνεται».

Τη διεκδικούν ΣΚΑΙ, ΑΝΤ1 και Mega!

Η Μπέττυ Μαγγίρα άλλωστε, είναι ένα από τα πολυεργαλεία της ελληνικής τηλεόρασης, γιατί μπορεί να παρουσιάζει, να συμμετέχει σε λαμπερά σόου, να είναι κριτής σε παιχνίδια μόδας, να παίζει και σε σίριαλ και να τα κάνει όλα με μεγάλη επιτυχία. Και να αναφέρουμε πως φέτος ήταν σε επαφές με την Barkingwell Media για να είναι μια από τους coaches στο «Style Me Up». Αλλά τελικά τα μέλη της κριτικής επιτροπής είναι τρία και έτσι η Μπέττυ δεν συμμετέχει στο παιχνίδι μόδας που βλέπουμε κάθε μεσημέρι στο Open.

Από την άλλη, πέρα από τον ΣΚΑΙ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, την προηγούμενη εβδομάδα κάποιοι την είδαν στον ΑΝΤ1. Εκεί, όπως φημολογείται, έγινε μια αναγνωριστική πρώτη κουβέντα για το «Your Face Sounds Familiar», προκειμένου να είναι στην κριτική επιτροπή, αν και εφόσον το σόου βγει κανονικά στον αέρα στις αρχές του 2021.

Πότε αναμένονται οι επίσημες αποφάσεις;

Ωστόσο, όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, και στο Mega σκέφτονται να αξιοποιήσουν την Μπέττυ Μαγγίρα στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, όπου θέλουν να το παρουσιάζει ένα τηλεοπτικό δίδυμο. Βέβαια, οριστικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν μέχρι το τέλος του Οκτώβρη για την Μπέττυ που έκανε το ξεκίνημα της στον χώρο του θεάματος το 1991, συμμετέχοντας στα καλλιστεία του ANT1 ενώ στη συνέχεια έκανε stand up comedy εμφανίσεις με την αδερφή της και παράλληλα παρουσίασε εκπομπές και πρωταγωνίστησε σε τηλεοπτικές σειρές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments