Ελλάδα

Αγρίνιο απόπειρα ανθρωποκτονίας: Συνελήφθη ο δράστης που πυροβόλησε 7 ανθρώπους – Στα θύματα και ένα βρέφος

Αγρίνιο απόπειρα ανθρωποκτονίας: Συνελήφθη ο δράστης που πυροβόλησε 7 ανθρώπους  – Στα θύματα και ένα βρέφος
Αγρίνιο απόπειρα ανθρωποκτονίας: Ο παραλίγο μακελάρης συνελήφθη και οι Αρχές αναζητούν τον συνεργό του

Σοκαρισμένη η κοινωνία στο Αγρίνιο καθώς εκτυλήχθηκαν σκηνές φαρ ουέστ με άνδρα να ανοίγει πυρ απέναντι σε επτά ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και ένα μωρό. Ευτυχώς κανένας δεν έχει χάσει τη ζωή του αλλά τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο. Η Ασφάλεια Αγρινίου συνέλαβε τον δράστη και αναζητά τον συνεργό του, τα πλήρη στοιχεία του οποίου, σύμφωνα με την αστυνομία, έχουν ταυτοποιηθεί.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι δύο άνδρες, έχοντας στην κατοχή τους κυνηγετικά όπλα, πυροβόλησαν χθες τα ξημερώματα, στα Αη Βασιλιώτικα Αγρινίου, εναντίον επτά ατόμων, μεταξύ των οποίων και ένα βρέφος, 1,5 ετών, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν.

Στη συνέχεια, οι τραυματίες διεκομίσθησαν στο νοσοκομείου του Αγρινίου, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν τον έναν από τους δράστες.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του ενός δράστη που αναζητείται, οι αστυνομικοί βρήκαν 86 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, ενώ από το σημείο του περιστατικού περισυνέλεξαν επτά κάλυκες κυνηγητικού όπλου και πέντε φυσίγγια.

Σε βάρος του συλληφθέντα, σύμφωνα με το ΑΠΕ, σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και κατά συναυτουργία, και παράβαση του νόμου για τα όπλα, ενώ πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments