Lifestyle

Έφη Σαρρή Just The 2 Of Us: Εμφανίστηκε με τον Τρύφωνα Σαμαρά και τρέλανε τους κριτές

Έφη Σαρρή Just The 2 Of Us: Εμφανίστηκε με τον Τρύφωνα Σαμαρά και τρέλανε τους κριτές
Έφη Σαρρή Just The 2 Of Us: Μια εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια.

Με την ξεχωριστή παρέα του Just The 2 Of Us το τηλεοπτικό κοινό την περασμένη χρονιά γέλασε και πέρασε τα πιο διασκεδαστικά Σαββατόβραδα. Οι καλλιτέχνες τραγούδησαν και δυνάμωσαν τον ήχο στις αγαπημένες μελωδίες ενώ οι τηλεθεατές σχολίασαν όλα όσα έγιναν.

Είδαμε μια σειρά από αξέχαστα… ρεσιτάλ ερμηνείας και τώρα ανανεώθηκε το ραντεβού. Ο Νίκος Κοκλώνης έχοντας μαζί του μια παρέα με μοναδική χημεία, τη Δέσποινα Βανδή, τη Μαρία Μπακοδήμου, τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Σταμάτη Φασουλή, είναι… καθ’ οδόν για τη μεγάλη επιστροφή κάθε Σάββατο στις 21:00.

Έτσι, ο γνωστός παραγωγός αυτό το Σάββατο υποδέχτηκε στο stage του J2US, ένα stage πιο εντυπωσιακό από κάθε άλλη φορά, 14 νέα ζευγάρια – έκπληξη. 14 επαγγελματίες τραγουδιστές ένωσαν τις δυνάμεις τους με 14 celebrities από πολλούς διαφορετικούς χώρους σε μουσικά ντουέτα που ξάφνιασαν!

Και σίγουρα ένα ζευγάρι που κέρδισε τις εντυπώσεις είναι εκείνο της Έφης Σαρρή και του Τρύφωνα Σαμαρά. Η γνωστή τραγουδίστρια βρήκε το μουσικό της ταίρι για κάποιο διάστημα και δεν είναι άλλος από τον Τρύφωνα Σαμαρά ο οποίος θα είναι ο παρτενέρ της μέχρι να αναρρώσει η Πηγή Δεβετζή που έχει νοσήσει από κορωνοϊό.

Οι δυο τους χάρισαν μία χιουμοριστική ερμηνεία του «Εγώ Δεν Πάω Μέγαρο» και το αποτέλεσμα ήταν κάπως αμήχανο και συνάμα ξεκαρδιστικό. Οι δύο τους προκάλεσαν χαμό μπροστά στους κριτές με τον Τρύφωνα να φτάνει στο σημείο να πει χιουμοριστικά για την Έφη: «Βάλτε της φερμουάρ».

Τι τηλεθέαση έκανε το Just The 2 Of Us;

Πρεμιέρα έκανε λοιπόν, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου το λαμπερό σόου του OPEN με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη. «Απέναντι» ωστόσο βρέθηκε, ξανά, για το πετυχημένο τηλεοπτικό σόου ένας… παλιός γνώριμος του τηλεοπτικού κοινού και συγκεκριμένα ο Σπύρος Παπαδόπουλος με τη μουσική εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» κατορθώνοντας με ευκολία να βρεθεί στην πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης στο γενικό σύνολο. Όσον αφορά όμως στο δυναμικό κοινό, η πρεμιέρα του J2US βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης συγκεντρώνοντας ποσοστό 15,3%.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

  • J2US – 15,3%
  • Στην υγειά μας ρε παιδιά – 13,1%
  • Στα τραγούδια λέμε ναι – 2,8%

ΓΕΝΙΚΟ

  • Στην υγειά μας ρε παιδιά – 19,8%
  • J2US – 14,5%
  • Στα τραγούδια λέμε ναι – 5,9%

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments