Lifestyle

Νατάσα Καλογρίδη Just The 2 Of Us: Η φανταστική εμφάνισή της αλά Μαντόνα

Νατάσα Καλογρίδη Just The 2 Of Us: Η φανταστική εμφάνισή της αλά Μαντόνα
Νατάσα Καλογρίδη Just The 2 Of Us: Η γνωστή τηλεπερσόνα έκανε μια εκθαμβωτική, εκκεντρική εμφάνιση στη σκηνή του OPEN.

Η Ελληνίδα ηθοποιός η οποία έχει ασχοληθεί με το θέατρο και την τηλεόραση, Νατάσα Καλογρίδη συμμετέχει φέτος στον δεύτερο κύκλο του Just The 2 Of Us στο OPEN.

Στη σκηνή του Just The 2 Of Us ανέβηκε η Νατάσα Καλογρίδη με τον Νικόλα Ραπτάκη σε μία πολύ προσεγμένη παρουσία σκηνικά, με την ίδια να έχει φορέσει μια άσπρη ολόσωμη ενδυμασία και να μπαίνει από την αρχή στον ρόλο της τραγουδίστριας με ένα look που παρέπεμπε στην ποπ καλλιτέχνιδα Μαντόνα. Μάλιστα, η σκηνή γέμισε ενέργεια από την εκρηκτική εμφάνιση του ντουέτου με τους δύο τους να το χαίρονται πολύ και να ξεσηκώνουν τηλεοπτικό κοινό και κριτική επιτροπή.

Μάλιστα, οι κριτές τόνισαν ότι η Νατάσα Καλογρίδη έχει να χαρίσει πολλές εκκεντρικές εμφανίσεις. Να αναφέρουμε πως αν και γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, σε ηλικία 14 ετών και για τέσσερα χρόνια έζησε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Εκεί σπούδασε σχέδιο μόδας, ενώ διακρίθηκε και σε διαγωνισμό σχεδίου. Με την επιστροφή της στη χώρα μας, σπούδασε θέατρο, με το οποίο έκτοτε ασχολείται επαγγελματικά ενώ έχει στο βιογραφικό της συνεργασίες, όπως με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, τον σκηνοθέτη Κώστα Κουτσομύτη και άλλους.

Πρεμιέρα για το Just The 2 Of Us για δεύτερη σεζόν με τον Νίκο Κοκλώνη

Με την ξεχωριστή παρέα του Just The 2 Of Us το τηλεοπτικό κοινό την περασμένη χρονιά γέλασε και πέρασε τα πιο διασκεδαστικά Σαββατόβραδα. Οι καλλιτέχνες τραγούδησαν και δυνάμωσαν τον ήχο στις αγαπημένες μελωδίες ενώ οι τηλεθεατές σχολίασαν όλα όσα έγιναν. Είδαμε μια σειρά από αξέχαστα… ρεσιτάλ ερμηνείας και τώρα ανανεώθηκε το ραντεβού.

Ο Νίκος Κοκλώνης έχοντας μαζί του μια παρέα με μοναδική χημεία, τη Δέσποινα Βανδή, τη Μαρία Μπακοδήμου, τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Σταμάτη Φασουλή, είναι… καθ’ οδόν για τη μεγάλη επιστροφή κάθε Σάββατο στις 21:00. Έτσι, ο γνωστός παραγωγός αυτό το Σάββατο υποδέχτηκε στο stage του J2US, ένα stage πιο εντυπωσιακό από κάθε άλλη φορά, 14 νέα ζευγάρια – έκπληξη. 14 επαγγελματίες τραγουδιστές ένωσαν τις δυνάμεις τους με 14 celebrities από πολλούς διαφορετικούς χώρους σε μουσικά ντουέτα που ξάφνιασαν!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments