Αθλητισμός

Γκάρι Ροντρίγκες Ολυμπιακός: Επιστρέφει στην Αλ Ιτιχάντ ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι

Γκάρι Ροντρίγκες Ολυμπιακός: Επιστρέφει στην Αλ Ιτιχάντ ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι
Γκάρι Ροντρίγκες Ολυμπιακός: Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι είναι υποχρεωμένος πια να γυρίσει στην Αλ Ιτιχάντ.

Είναι ένας από τους παίκτες που απασχόλησε το αθλητικό δελτίο ειδήσεων όλο το καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός έκανε κάθε προσπάθεια για να πάρει τον Γκάρι Ροντρίγκες, αλλά δεν κατάφερε να βγάλει άκρη με Φενέρμπαχτσε και Αλ Ιτιχάντ. Οι Πειραιώτες ήθελαν να πετύχουν την επιστροφή του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Ο ίδιος ήθελε να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, αφού έβλεπε πως στη Φενέρμπαχτσε δεν υπολογιζόταν, ενώ δεν ήθελε να γυρίσει στην Αλ Ιτιχάντ. Παρόλα αυτά οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να βρουν την άκρη και να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος τελικά έμεινε στην Τουρκία. Ο Ερόλ Μπουλούτ, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, δεν άλλαξε την άποψη του για τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, τον οποίο είχε εκτός πλάνων. Σήμερα Δευτέρα, τελικά, η Φενέρμπαχτσε έκανε γνωστό πως έλυσε το συμβόλαιο με τον Ροντρίγκες. Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι πλέον είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στην Αλ Ιτιχάντ.

Η τουρκική ομάδα είχε αποκτήσει δανεικό τον Γκάρι Ροντρίγκες για δύο σεζόν, δηλαδή ο δανεισμός του ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2021. Από τη στιγμή που ήταν εκτός πλάνων ο παίκτης η Φενέρ ήθελε να απαλλαγεί και από το μεγάλο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Θυμίζουμε πως κάλυπτε το 50% του συμβολαίου που είχε με την Αλ Ιτιχάντ και αυτό έφτανε στα 4,2 εκατ. ευρώ.

Ο ποδοσφαιριστής, λοιπόν, είναι υποχρεωμένος πλέον να γυρίσει στην Αλ Ιτιχάντ. Όσο παιζόταν η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό είχε τονίσει πως δεν θέλει να παίξει ξανά στην ομάδα της Αραβίας. Τώρα δεν υπάρχει άλλη επιλογή, ενώ με την Αλ Ιτιχάντ έχει συμβόλαιο έως το 2023.

Πότε θα κάνει ντεμπούτο ο Μπρούμα

Εν τω μεταξύ, οι οπαδοί του Ολυμπιακού ανυπομονούν να δουν εν δράσει τον Μπρούμα, καθώς είναι μία από τις ποιοτικότερες μεταγραφές της ομάδας του Πειραιά τα τελευταία χρόνια. Το «Φως των Σπορ» αναφέρεται στο πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Πορτογάλου εξτρέμ.

«Αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά το προσεχές διήμερο, τότε το ντεμπούτο του Μπρούμα (έστω και στον πάγκο) μεταφέρεται για το παιχνίδι με την Πόρτο στο «Ντραγκάο» σε οκτώ βράδια. Ο Πορτογάλος εξτρέμ ξεπέρασε τη θλάση, αλλά θέλει λίγο χρόνο λόγω κάποιων μικροενοχλήσεων (δεν έχουν σχέση με τη θλάση), οι οποίες αναμένεται να τον αφήσουν έξω από τη Μαρσέιγ», αναφέρει η γνωστή αθλητική εφημερίδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments