Αθλητισμός

Λαμία – Παναιτωλικός: 0-0

Λαμία – Παναιτωλικός: 0-0
Λαμία - Παναιτωλικός: «Λευκή» ισοπαλία για τους Φθιώτες και τους Αγρινιώτες στην 5η αγωνιστική της Superleague.

Χωρίς τέρματα τελείωσε το παιχνίδι της Λαμίας και του Παναιτωλικού για την 5η αγωνιστική της Superleague. Οι γηπεδούχοι πήραν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους τρεις, αν και οι δύο βρίσκονται στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας.

H Λαμία στην πρώτη παρουσία του Μπάμπη Τεννέ στην επιστροφή του στον πάγκο της είχε τις ευκαιρίες, την κατοχή, όχι όμως και το γκολ για να πανηγυρίσει το πρώτο της τρίποντο. Θυμίζουμε ότι εξαιτίας των άσχημων αποτελεσμάτων στις πρώτες αγωνιστικές είχε απολυθεί ο Γιώργος Πετράκης που τελικά κατέληξε στην Ζενές Ες του Λουξεμβούργου. Ο Παναιτωλικός, αν και δυσκολεύτηκε κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα του, φεύγοντας από την πόλη της Φθιώτιδας με ένα πολύτιμο βαθμό.

Το παιχνίδι γενικώς δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, με τους γηπεδούχους να απειλούν περισσότερο στο πρώτο μέρος, με τους Ρόμανιτς και Ντέλετιτς να έχουν από μία καλή στιγμή για να σκοράρουν. Μάλιστα, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός λίγο έλειψε να πετύχει το γκολ της χρονιάς, όμως το ανάποδο ψαλίδι που επιχείρησε πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Κνετ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο προπονητές πήραν περισσότερα ρίσκα για να βρουν το γκολ της νίκης, άλλαξαν και το σύστημά τους, όμως το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι και το φινάλε. Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός για τη Λαμία στο φετινό πρωτάθλημα μετά από πέντε παιχνίδια, όπως αναφέραμε και παραπάνω, ενώ ο Παναιτωλικός έφτασε τους τρεις με ισάριθμες ισοπαλίες, με τις δύο ομάδες να αγνοούν τη νίκη στα πρώτα πέντε παιχνίδια του πρωταθλήματος. Να σημειώσουμε ότι στο 93′ ο Χατζηστραβός της Λαμίας αποβλήθηκε για φάουλ με τις τάπες πάνω σε παίκτη του Παναιτωλικού.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Επασί – Ασίγκμπα, Βύντρα, Αντέτζο – Σκόνδρας (84′ Χατζηστραβός), Μπεχαράνο, Βασιλακάκης (40’ Μπουλούλης), Μπαχανάκ – Ρόμανιτς, Ντέλετιτς (84′ Βασιλόγιαννης) – Καραμάνος (40’ Αραμπούλι) (75′ Μπιανκόνι).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κνετ – Λιάβας, Καρασαλίδης, Κωνσταντόπουλος – Τζανακάκης (14’ λ. τρ. Ντουάρτε), Ντάλσιο, Ντίας, Περέιρα (59′ Βέργος) – Μάζουρεκ – Αριγίμπι (70′ Μεντόσα), Γιάκολις (70′ Τσιγγάρας).

Δείτε highlights από το παιχνίδι

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments