Lifestyle

Γιώργος Τσαλίκης: Ανέβασε φωτογραφία του από το καφενείο στο Διαφάνι

Γιώργος Τσαλίκης: Ανέβασε φωτογραφία του από το καφενείο στο Διαφάνι
Γιώργος Τσαλίκης: Ο τραγουδιστής πέρασε από το Διαφάνι και αποφάσισε να βγάλει και μια φωτογραφία. Ωστόσο δεν θα μείνει στις Άγριες Μέλισσες αλλά ήταν περαστικός.

Ο Γιώργος Τσαλίκης πήγε για καφέ στο… Διαφάνι και φρόντισε να απαθανατίσει την στιγμή. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι ο τραγουδιστής θα εμφανιστεί στη δημοφιλή σειρά «Άγριες Μέλισσες». Μάλλον τα πράγματα είναι πιο απλά. Το σκηνικό του φανταστικού χωριού «Διαφάνι» βρίσκεται δίπλα στα στούντιο Κάππα στα Σπάτα, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Τσαλίκης να βρει ευκαιρία για μια επίσκεψη.

Ο γνωστός τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram από το «Διαφάνι». Από τα σκηνικά, δηλαδή, όπου γίνονται τα γυρίσματα για τις «Άγριες Μέλισσες» και συγκέντρωσε πολλές «καρδούλες» από όσους τον ακολουθούν. Εξάλλου η πετυχημένη τηλεοπτική σειρά μας έχει συνηθίσει σε ανατροπές και εκπλήξεις αλλά και σε γκεστ εμφανίσεις, ωστόσο ο Γιώργος Τσαλίκης δεν περιλαμβάνεται, τουλάχιστον προς στιγμή, στα σχέδια των σεναριογράφων της σειράς.

Απλά βρέθηκε στα Studio Kappa στα Σπάτα δίπλα στο κτήμα Νάσιουτζικ όπου γυρίζονται οι «Άγριες Μέλισσες» αλλά και το J2US του Open, όπου ξεκίνησε να παίρνει μέρος από το Σάββατο και είπε να το εκμεταλλευτεί διαδικτυακά.

Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες μεταφέρονται στο σημερινό επεισόδιο έξι χρόνια μετά, και τα ερωτηματικά για την εξέλιξη των ηρώων είναι πολλά. Από το τρέιλερ καταλαβαίνουμε ότι η Ελένη είναι φυλακή, ο Δούκας ακόμα κρυμένος, η Δρόσω γίνεται φίρμα στο τραγούδι (ή κάτι τέτοιο), ο Κωνσταντής μεγαλοπιάνεται και η Ασημίνα περνάει χρόνο με τον εξάχρονο γιο της στο πατρικό της σπίτι. Σήμερα το βράδυ θα δούμε όμως τι πραγματικά συμβαίνει με τους ήρωες.

Η συμμετοχή του στο J2US

Ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε την έκπληξη μαζί με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη στο J2US και τραγούδησαν Νίκο Καρβέλα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Το εκρηκτικό ντουέτο που είναι ένα από τα ζευγάρια που θα απολαμβάνουμε τη φετινή σεζόν στο J2US, στην πρώτη εμφάνιση στο μουσικό σόου ερμήνευσε το τραγούδι της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, «Εμείς»και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Ο Γιώργος Τσαλίκης και η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, μάλιστα, άκουσαν πολύ καλά σχόλια από την κριτική επιτροπή και από ότι φαίνεται θα έχουν μια καλή πορεία στο J2US.

«Ο Γιώργος είναι με τη μεγαλύτερη ενέργεια εδώ μέσα. Σε παρασύρει. Βρήκες το ταίρι σου. Ειλικρινά σου μιλάω δεν ήθελα να δω καμία σου πρόβα. Συνεργαζόμαστε επί χρόνια. Ποτέ δεν την άκουσα να τραγουδάει. Εξεπλάγην όταν άκουσα ότι θα συμμετέχει», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments