Ελλάδα

Πέθανε από κορωνοϊό γνωστός Έλληνας μουσικός

Πέθανε από κορωνοϊό γνωστός Έλληνας μουσικός
Έφυγε από τη ζωή, λίγο μετά τα 50 του χρόνια, γνωστός μουσικός από κορωνοϊό.

Θλίψη επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή ο γνωστός Έλληνας μουσικός λίγο μετά τα 50 του έτη, από κορωνοϊό.

Ο λόγος για τον Ζήση Κασιάρα ο οποίος πριν από λίγες ημέρες διαγνώστηκε θετικός στον φονικό ιό και εισήχθη στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ σε καλή κατάσταση. Η περιπέτεια της υγείας τους ξεκίνησε όταν έγινε η διάγνωση και παρόλο που τα συμπτώματα δεν ήταν πολύ βαριά, νοσηλεύτηκε αμέσως εξαιτίας υποκείμενου νοσήματος.

Ωστόσο, έπειτα από ελάχιστες ημέρες η υγεία του επιδεινώθηκε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ζήσης Κασιάρας να χρειαστεί να νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, όπου παρέμεινε διασωληνωμένος δίνοντας τον δικό του αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή.

Τελικά όμως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο Ζήσης Κασιάρας έχασε τη μάχη και το όνομά του προστέθηκε στη μαύρη λίστα των θυμάτων του κορωνοϊού, σύμφωνα με το kozanimedia. Έτσι πέθανε στα 53 του χρόνια από τον ιό.

Να αναφέρουμε πως ο Ζήσης Κασιάρας είχε καταγωγή από τα Γρεβενά και είχε συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα της ελληνικής σκηνής μιας και είχε παίξει στο παρελθόν με διάσημους τραγουδιστές όπως τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Βασίλη Καρρά, την Πάολα και τον Νίκο Οικονομόπουλο. Το προφίλ του άτυχου μουσικού στα social media έχει γεμίσει με μηνύματα αγάπης και αποχαιρετισμού από αγαπημένους φίλους, που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο Ζήσης έφυγε τόσο νωρίς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments