Ελλάδα

Θετικός στον κορωνοϊό ο Αχιλλέας Μπέος

Θετικός στον κορωνοϊό ο Αχιλλέας Μπέος
Αχιλλέας Μπέος: Θετικός στον κορωνοϊό είναι τελικά ο δήμαρχος Βόλου, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Θετικός στον ιό είναι τελικά ο δήμαρχος Βόλου και αθλητικός παράγοντας, Αχιλλέας Μπέος, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebok. Νωρίτερα σήμερα είχε γνωστοποιήσει πως νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Βόλου, και πρόκειται να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ομώνυμης ποδοσφαιρικής ομάδας που αγωνίζεται στη Superleague, έκανε λόγω για “ριζική ανατροπή που σημειώθηκε καθώς το τρίτο τεστ (με τα δύο πρώτα αρνητικά) που αναλύθηκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας έδειξε ότι είμαι ΘΕΤΙΚΟΣ στον κορονοϊό”

Μάλιστα, ο κ. Μπέος αναφέρει ότι παραμένει στο νοσοκομείο, χωρίς να έχει ιδιαίτερα συμπτώματα.

“Φίλες και φίλοι,

Αφού σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου για τις ευχές και το συγκινητικό σας ενδιαφέρον για την περιπέτεια της υγείας μου θέλω να σας ενημερώσω, όπως δεσμεύθηκα, για μια ριζική ανατροπή που σημειώθηκε καθώς το τρίτο τεστ (με τα δύο πρώτα αρνητικά) που αναλύθηκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας έδειξε ότι είμαι ΘΕΤΙΚΟΣ στον κορωνοϊό!

Παραμένω στο Νοσοκομείο, χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα, αναμένοντας τις οδηγίες των γιατρών. Για ό,τι νεότερο ασφαλώς και θα σας ενημερώσω. Και πάλι σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.” αναφέρει στο ποστάρισμα του.

Σε προηγούμενη ανάρτησή του ο Αχιλλέας Μπέος είχε γνωστοποιήσει ότι νοσηλεύεται αλλά επίσης είχε αναφέρει ότι δεν πάσχει από κορωνοϊό καθώς τα δύο τεστ που είχε υποβληθεί είχαν βγει αρνητικά. Ωστόσο μετά το τεστ που υποβλήθηκε στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι είναι θετικός.

Η προηγούμενη ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου

«Μια περιπέτεια της υγείας μου που χρήζει περαιτέρω εξετάσεων με υποχρεώνει από σήμερα να εισαχθώ και για τις επόμενες ημέρες να παραμείνω νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο του Βόλου, κατόπιν συστάσεως των γιατρών που με εξέτασαν.

Λόγω της συγκυρίας οφείλω να διευκρινίσω, και προς αποφυγή κάθε φημολογίας υποβολιμαίας ή μη, ότι υποβλήθηκα σε διάστημα μια εβδομάδας σε δύο τεστ για κορωνοϊό, που βγήκαν αρνητικά. Ελπίζω η παραμονή μου να είναι σύντομη και σύντομα να επιστρέψω στα καθήκοντά μου. Για κάθε εξέλιξη της υγείας μου θα σας ενημερώνω, όπως εκτιμώ ότι έχω υποχρέωση απέναντί σας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments