Ελλάδα

Φουλ επίθεση ο Πολάκης στον Χρυσοχοΐδη για τον άφαντο Παππά

Φουλ επίθεση ο Πολάκης στον Χρυσοχοΐδη για τον άφαντο Παππά
Πολάκης σε Χρυσοχοΐδη: Είναι η σειρά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη για μομφή αν δεν βρεθεί ο Χρήστος Παππάς, σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Εξαφανισμένος φαίνεται πως παραμένει, από την 1η Οκτωβρίου, ο καταδικασθείς σε 13 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, και είναι ένα γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο από την αξιωματική αντιπολίτευση και πιο συγκεκριμένα, από τον Παύλο Πολάκη.

Ο Έλληνας γιατρός, βουλευτής Χανίων με τον ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός μας έχει συνηθίσει σε αναρτήσεις όπου δεν «μασά» τα λόγια του και εκφράζει αυτό που σκέφτεται. Μια αντίστοιχη είναι και η πρόσφατη δημοσίευσή του για το ότι δεν έχει βρεθεί και συλληφθεί ο κος Παππάς μετά την απόφαση του δικαστηρίου. «Ιστορική στιγμή όντως! ΥΓ. Ο Παππάς φαίνεται να την κοπάνησε… Χρυσοχοΐδη κοιτά να τον βρεις αλλιώς είναι η σειρά σου για μομφή. Υποτίθεται πως τους είχατε σε συνεχή παρακολούθηση και κλοιό!».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Facebook:

Αυτοί οδηγούνται στη φυλακή

Τα ονόματα των πρώην βουλευτών της Χρυσής Αυγής, που οδηγούνται στη φυλακή έχουν ως εξής: Νίκος Μιχαλολιάκος, Ηλίας Κασιδιάρης, Ιωάννης Λαγός, Χρήστος Παππάς, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής και Αρτέμης Ματθαιόπουλος ως διευθυντική ομάδα. Επίσης, οι Αντώνης Γρέγος, Πολύβιος Ζησιμόπουλος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Νίκος Κούζηλος, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης και Νίκος Μίχος ως μέλη της οργάνωσης. Στη φυλακή οδηγούνται επίσης, 14 συνεργοί του Γιώργου Ρουπακιά, καθώς και οι δύο πυρηνάρχες της οργάνωσης Γιώργος Πατέλης και Αναστάσιος Πανταζής. Συνολικά οδηγούνται στη φυλακή 39 από τους 50 καταδικασθέντες σε καθείρξεις, μεταξύ των οποίων και οι 13 πρώην βουλευτές.

Ποιοι παραμένουν ελεύθεροι;

Από την άλλη, οι Μιχάλης Αρβανίτης, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, Στάθης Μπούκουρας, Δημήτρης Κουκούτσης και Ελένη Ζαρούλια μένουν ελεύθεροι μέχρι την έφεση, με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της χρηματικής εγγυοδοσίας των 20.000 ευρώ. Ελεύθεροι αφήνονται οι Γιώργος Σκάλκος, Γιώργος Δήμου, Θωμάς Μαρίας, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, Κυριάκος Αντωνακόπουλος, Ιωάννης Καστρινός και Εμμανουήλ Δασκαλάκης, στους οποίους επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments