Lifestyle

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Εντυπωσιακή στη νέα της ανάρτηση στο Instagram

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Εντυπωσιακή στη νέα της ανάρτηση στο Instagram
Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Δεν συμβαίνει τίποτα κακό με ένα κορίτσι το οποίο είναι καλό και έχει μια άτακτη πλευρά», είναι το caption για τη δημοσίευση στο Instagram.

Εντυπωσιακή είναι η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην τελευταία της ανάρτηση, ποζάροντας στον φωτογραφικό φακό παρέα με έναν λουλουδένιο αρκούδο και δηλώνοντας «99% άτακτη, 1% άγγελος».

Η μελαχρινή καλλονή η οποία κατάγεται από την Κρήτη και είναι πρωταθλήτρια στο τζούντο, ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο από νεαρή ηλικία και έχει λάβει συμμετοχή σε διάφορους διαγωνισμούς ομορφιάς τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Μια αξιοσημείωτη στιγμή στην καριέρα της στο μόντελινγκ είναι η φωτογράφιση της στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού Esquire, η οποία μπήκε στη λίστα με τις αγαπημένες του περιοδικού.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει πάρει μέρος σε πασαρέλες, φωτογραφίσεις μόδας, video clips ενώ έχει κάνει τηλεοπτικά guests και αρκετά εξώφυλλα. Εδώ και χρόνια μάλιστα, έχει το δικό της κανάλι στο YouTube με συμβουλές ομορφιάς ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το ριάλιτι μοντέλων Next Top Model το 2009, σε ηλικία μόλις 19 ετών.

Μάλιστα, συμμετείχε και στο Nomads του ANT1. Στο τρέιλερ του ριάλιτι την ακούσαμε να λέει: «Τέρμα τα μποτέ! Έτοιμη για παραλία. Θα μου λείψει βέβαια η σκυλίτσα μου, οι ανέσεις μου, άλλα μπρος στο Nomads τι είναι τα κάλλη; Ο λόγος που πάω στο Nomads αυτή τη στιγμή είναι γιατί θέλω να ανακαλύψω και έναν άλλον εαυτό μου. Είναι μια πρόκληση για εμένα, να αφήσω τη ζωή που κάνω και ουσιαστικά να κάνω μία άλλη και πολύ διαφορετική ζωή. Γιατί όλα καλά είναι η Δημητρούλα με τις ανέσεις της, με τον περίγυρο της, με τα πάντα της άλλα πώς είναι και χωρίς αυτά;».

Πρόκειται για μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες η οποία μετρά χιλιάδες θαυμαστές που τη στηρίζουν και την αγαπούν. Αυτό φαίνεται και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου είναι αρκετά ενεργή και συχνά ανεβάζει stories με την καθημερινότητά της αλλά κάνει και αναρτήσεις στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram, λαμβάνοντας πολλά likes και σχόλια. Tο ίδιο συνέβη και στη δημοσίευσή της με τον τεράστιο, ροζ, λουλουδένιο αρκούδο, ποζάροντας δίπλα από αυτόν.

«Δεν συμβαίνει τίποτα κακό με ένα κορίτσι το οποίο είναι καλό και έχει μια άτακτη πλευρά. 99% άτακτη, 1% άγγελος», σχολιάζει στη λεζάντα που συνοδεύει την εν λόγω ανάρτηση, με τα σχόλια να είναι θετικά. «Γυναικάρα μου όμορφη», «καλλονή!», «λάμπεις κορίτσι μου και μην ακούς κανέναν και τίποτα» και «είσαι μια κούκλα» είναι μερικά από τα εγκωμιαστικά σχόλια την ώρα που τα likes έχουν ξεπεράσει τα 26 χιλιάδες μέσα σε μισή ημέρα περίπου!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments